Dcere sa tlacia zubky ma 1.5 r a ma opakovany soor v pusinke . Dr.vravi ,ze koli zubkom ,ze ma oslabenu imunitu v puske. Brali sme antibiotika ,skusali sme uz sodu bykarbonu,fialovu vodicku ,teraz aloe first ,ale stale sa nam to vracia. Stolicu brali,ma v poriadku . Uz som stoho zufala ,vymenila som vsetky flasky,umyvam vsetko zo sod.byk. vsetko jej dezinfikujem .ale stale sa vracia. Mali ste aj vy take problemy ? Ak hej co vam pomohlo. Poradte prosim....dakujem
Moja dcéra chytila soor ešte v pôrodnici. A nedalo sa ho nijako zbaviť, vyskúšali sme asi všetko. zmizlo jej to, až keď som jej začala dávať príkrmy.
@kusika polovičku tabletky kyseliny listovej rozpucit a nasypat do ustociek. Dieťatko si to samo pekne pocmula po celej pusinke.
@martina8888 skusim aj to ...snad nieco uz zaberie...uz som zufala s toho dakujem
Nám pomohol obyčajný feniklový čaj.Stačí uvariť trošku silnejší čaj namočiť stetilnú gázu a povytierať pusinu. Vyskúšajte.
@dancura dobry vecer. Veru nam.nic nezaberalo nakoniec viete co obycajne kvapky z grepovych semiacok. Do tyzdna uplne bez sooru,zabky. My sme mali strasne problemy s tym. Tieto kvapky som.nakvapkala na tycinku co je na cistenie usiek a pusku vytrela a jednu kvapku kvapla len tak do ust nech si z jazyckom roznesie vsade. A veru som bohu vdacna za tie kvapky . Tu som nasla na ne odporucenia od jednej mamicky . V lekarni ich dostat kupit. Ked date dietatku nech nezapija nech ich necha posobit v puske. A su dobre aj na imunitu . Poslem foto
@dancura my sme skusali uz vsetko mozne od antibitik,fialovej vodicky, soda bykarbony,probiotik ,c vitamin bekomplex vseeetko mozne aj aloe vera a nic . Az toto po dlhom boji pomohlo. Skuste aj vy. Kulovala som to v dr. Max .verim ze toto isto vam pomoze . Dajte vediet . Drzte sa
@kusika A vitamin C a colostrum na imunitu si neskusala? Nam to velmi pomaha 🙂