Ahojte poraďte mi niečo fakt účinné na imunitu dieťaťa ..dcéra je často chorá keď ju zacne bolieť hrdlo hneď začnú sopliky a hlavne kašeľ silný kašeľ akoby prieduškovy no teraz má akurat antibiotiká zatiaľ nevidím aby pomáhali dávam aj dithiaden na utlmenie kašľa a nič nepomáha natieram aj ju s borsučou masťou ...proste už všetko možné a nič nepomáha :( ďakujem za rady
Odporúčam Cebion.
Jednoznačne sirup Imunoglukan.To mi radila vždy imunologicka, keď zrovna nemali predpísaný Imunor.
Imonuglukan ja absolutne neodporucam brali obe deti asi rok a vysledok absolutne ziadny len vyhodene peniaze, vitamin D a ovocie, zelenina, vela pobytu von
Tak rad na imunitu dostanes mnoho premnoho. Ja ti napisem takto, ked je dieta zdrave a nema ziadne alergie a imunoporuchy tak zakladna vec na posilnenie imunity je 1.strava 2. pitny rezim 3. otuzovanie 4.spanok
Zaradit do jedalnicka kvasene fermentovane potraviny, zdrave creva =silna imunita -kysla kapusta, pickles, kombucha, kefir, kyslomliecne jogurty. Ako doplnok stravy urcite vit.D3 a omega3 -napr.Zinzino olej. Obmedzit ba az vylucit sladkosti a fadne mucne jedla. Pridat cviklu a vit.C po celu zimu mozes cerpat z mraznicky -mrazeny rakytnik. Teraz este zozenies cerstvy a sup do mrazaku, len ziadne synteticke C 🤦♀️
Nárosan tropic u nás topka nič lepšie nepoznám ....čisto prírodný kamoška Ti vie objednať ak chces daj vedieť....
Na imunitu je podľa mňa základ céčko a pobyt vonku na čerstvom vzduchu. To u nás je proste dvojka čo zaručene pomáha. Céčko kupujem Cebion, lebo je v kvapkách, má dobrú chuť a tým pádom Klára nemá problém ho užiť. Von chodíme každý deň aj keď len na hodinku alebo tak keď je chladno 🙂
@patik114 Bronchovaxom na imunitu. Odvtedy viditeľné zlepšenie. Moja dcéra bola z mesiaca minimálne dva týždne chorá.