Poraďte niečo na kašeľ a choroby

3. nov 2024

Prosím vás poraďte mi nieco na detske choroby lebo ja som uz zufala. Mam druhaka a vacsinu casu je doma chorý. Od nástupu do skoly tam nevydržal dlhšie ako dva tyzdne. Stale stale je chorý, antibiotika každý mesiac, v októbri mal dokonca začiatkom mesiaca a potom ku koncu ZNOVA. Všetci mi tvrdili keď bol prvák že z toho vyrastie, že v druhom rocniku to bude lepšie ale ja mam pocit že je to akurat horsie. Chodime na alergologiu, ma sprej flixotide a antihistaminika a aj tak to nezaberá. Ja už neviem čo s nim mam robit. Dávam mu aj neoglucan na podporu imunity ale mam pocit že je to zbytočne.
Stale kašle, suchy drazdivy kasel, obcas nádcha, obcas teploty. Ale ten kasel je skoro cely rok tak že dva tyzdne kašle, pár dni potom prestane a potom zase znova. Začarovaný kruh

autor
3. nov 2024

Na alergologii robili aj vyšetrenia z krvi, na to ešte čakáme na výsledky ale doteraz mal vždy všetko v poriadku u obvodnej chlamydie atd. Ja už fakt neviem

deti95060810
3. nov 2024

syn mal ...skončili sme na alergol. v Mt...
dali mu spraye na dýchanie - brali sme viac ako 10 rokov. v puberte to prešlo...
jemu spreye pomáhali...
ešte skús skonzultovať s iným lekárom - aj na nete. pozri stránku kde nájdeš lekárov a za cca 20 e sa možno niečo dozvieš viac...

twinflame
3. nov 2024

Odporucam popytat sa osetrujuceho pediatra na Broncho Vaxom. Je na predpis. Mal by pomoct

autor
3. nov 2024

@deti95060810 mame aj my spreje aj ventolin alebo atrovent. Na akútny záchvat pomoze ale zase sa to potom vrati

autor
3. nov 2024

@twinflame vyskúšam, Dakujem. Vám pomohol?

cecilia29
3. nov 2024

Chodil do škôlky?

twinflame
3. nov 2024

Ano pomohol, cely rok bez chorob.

autor
3. nov 2024

@cecilia29 iba do predškolskej.

cecilia29
3. nov 2024

Pýtala som sa preto lebo ja son napr nechodila ani do predškolskej a následne som bola v škole stále chorá. To bola asi jediná nevýhoda toho ze som nechodila do škôlky. Na deťoch vidím, že.tazsie boli prvé dva roky pre najstaršiu dceru. To boli časté choroby. Druhý syn lepšie a tretia je veľmi zdravé dieťa lebo s vírusmi prichádza.do styku od babatka. Teda skutočne otužovanie a pobyt v kolektíve čím skôr tým lepšie. Mne pomohlo až kozie mlieko na dennej báze. Lebo mi to prešlo v detstve do astmy. Zhoršovala to alergia na roztoče a vlhsi dom. T