ahojte maminy.chcem dat dcerke nausnice.Z akého materialu maju byt zlate,chiurgicka ocel,striebro.....citala som ze je to jedno...pri dcerke sme kupili zlate no nerobili jej moc dobre a mne sa ani zlte zlato nepaci a o cene ani nehovorim....teraz ma strieborne a v pohode....bojim sa aby sme aj teraz nekupili zlato a zbytocne..prosim o radu dakujem
@barbara088 zlte zlato uz teraz nosi malokto, tak ja by som odporucila striebro. aj sama si pisala ze strieborne jej nerobia problem, tak myslim ze je to dobra volba.
@barbara088 Ak je striebro nerobí problém - tak môže byť. Ja som nedávno kvôli malej stratila jednu zlatú náušnicu. Teraz som skúsila lacnejšiu verziu - z chirurgickej ocele - a sú ťažšie. Takže asi je lepšie to striebro.
No ja som dcerke kupila z bieleho zlata, ale nerobili jej dobre, skusili sme aj striebro, takisto nedobre...takze jedine zlte zlato...aj ked mne osobne sa viac paci biele 🙂
Aj naša má biele zlato. Striebro sčernie, treba ho často čistiť. Chirurgická oceľ je lacnejšia ako zlato , nečernie a nie sú na ňu alergické reakcie ak sa toho bojíš... 🙂
@barbara088 A mne sa žlte páči 🙂 Načo biele ? To može mať rovno strieborné 🙂 Volba je len na tebe a čo sa páči tebe (či už chceš ísť trendovo, či nie) 🙂
@barbara088 ťažko povedať to je ako trafíš keďže každe je kov ale s prímesami a práve tie sposobujú alergie najmenej asi ta chirurgicka ocel u zlata či striebra je to najedno len podla citlivosti organizmu takže u niekoho sposobí problém u iných nie ..
čo sa týka ceny najlacnejšie striebro, chirurgická a potom zlato ... aj keď keďže som s tým robila si pamätám časy keď chirurgická ocel stála tolko čo zlato avšak zlato má hodnotu dodnes a je dokonca 2x drahšie ako vtedy chirurgickú možeš akurát tak do smetí hodiť 😅
my nosíme zlato dokonca žlté alebo kombináciu ale nám sa to tak páči takže ak sa tebe páči biele zlato,striebro či ocel kludne kúp 😉 lebo tvoje dieťa to bude nosiť a vám sa to musí páčiť iným nemusí a ak sa im nebude či majú iný názor nech si trhnú 😉
@linda20111 no neviem či málokto nosí žlté keďže ešte stále je 80% zlata v zlatníctvach žlté a pekné moderné vzory takže ak by ho nik nenosil nebol by dopyt a tým pádom ani ponuka zlatníkov
Chirurgickú oceľ naša mela so začiatku. Potom zlate od krstnej. Velmi pekne, a sedeli jej, len su visiace, a sa boim, že si ich potiahne. Potom urcite je dostane. Teraz ma také srdiečka tiež zlate. Ale rozmislam nad bielym zlatom, asi na narodky jej kúpime 🙂
Ja som svojej dcerke kupila minule take vesele male nausnicky zo striebra v kombinacii s kamienkom, https://www.silver.ag/nausnice-strieborne-cz-sr...
Su celkom lacne a kvalitne, objednali sme take klasicke ako su swarovske bezfarebné, ale teraz sme objednali tie cervené a sú naozaj krásne. Ja by som pre menšie deti radila skor striebro. Tá naša sa s tými naušničkami stále hrá, takže ani potom moc nie je lúto, ked sa jedna stratí.
Hladam nausnice pre 5 rocnu dcerku - ale neviem si rady - bud som nasla velke ako dospelacke alebo malinke babatkovske a tie ju uz zacinaju tlacit a preto ich chceme rychlo vymenit. Poradte kde zozeniem. dakujem.
AHOJTE :D Dcérka má 7týždňov a veľmi chceme náušničky... no lekárka ma poslala do zlatníctva na nastrelenie! Poraďte mi či mám teda ušká malej zveriť predavačke alebo inej lekárke, či sestričke 🙂 AAAAA kedy je možné nastrelenie vlastne? Dikes :D
ja odporúčam jednoznačne zlato a ak chcete dievčatku zvýšiť spoločenský status v škôlke odporúčam osadiť aspoň 5karátový diamant
ja som mojej 6 rocnej skolacke kupila krasne blistave strieborne nausnice bella60 so swarovskim kristalom http://www.klenotyhematit.sk/strieborne-nausnice?fs=1#page=12 , a ja som sebe objednala tiez :D
Ahoj, odporúčam strieborné alebo zlaté.
Chirurgická oceľ je veľmi odolný kov, ktorý pripomína striebro, ale časom sa môže zničiť ošúchať..
Zlato - Ušľachtilý kov ktorý má dlhú životnosť. Zlato neprekáža ani citlivím pokožkám a môžete vyberať z bieleho, žltého alebo ružového. No a striebro je klasika :D.
Ak by už bola dcérka väčšia tak sa môžete inšpirovať v tomto článku 🙂 https://mabell.sk/moderne-sperky/
Dcerka ma z bieleho zlata, mne sa zlte zlato nepaci.