Ahojte chcela by som sa s vami poradiť ohladne liečby dcéry - dcéra má 3 roky začala chodiť do škôlky no po dvoch týždňoch je chorá. Neviem či utekať zajtra k lekárke alebo či ísť rovno na pohotovosť alebo pockat. Dcéra má od piatka teplotu čiže 3. deň do 39 je strašne za hlienena má plný nos hovorí že ju bolí hrdlo a nemôže spať lebo sa dusiť hlienami až ju napína dnes keď vstala po chvíli čo spala vôbec nemá hlas - kašľať absolútne nie kašle len jej to steká. Davam jej sinupret, kalobu, morskú vodu do nosa aj nasivin- Ale nevyfuka ani neodsajem skoro nič, tečie to niekam dozadu, tak isto berie 3. Deň muconasal ale bezzmeny, do difuzera som dala physiomer s 1x denne ambrobene
Poraďte, bojim sa že sa zadusi
Po 3 dnich teplot a s tym zatekanim by som sla k dr. Skus zvlhcit vzduch, daj jej pod hlavu vyssi vankus. Pripadne vystihni,jefy nebude teplota a na chvilinku von,mozno sa tie sople pustia a vysmrka ich
Ja vždy zavolam na pohotovosť ak je vikend alebo sviatok a poradim sa s nimi.
No volala som na pohotovosť- povedali že keď nekasle tak nemám dávať mucosolvan he len jej pohorší ale na zatekánie mám dávať Stoptussin. Čiže asi som jej len pohoršila :/ fúkať nevie
Ahojte nakoniec sme večer leteli na pohotovosti nemohla sa nadýchnuť - máme laryngitidu
Ano treba ist zajtra k lekarke ak aj zajtra bude mat teplotu. Pri teplote nad 38 a trva viac ako tri dni je dobre ak lekar posudi co sa deje. Dnes este mozes skusiť ku posteli nakrajanu cibulu, uvolnuje dychacie cesty nam to pomaha. Ja davam malej od malicka a inhalovat ak mate inhalator. Mas vela veci podchytenych dobre, niekedy tie virusy alebo bakterie vedia zneprijemnit dni. A vie uz vyfukat?