Mamičky potrebujem poradiť!!! Potrebujem kúpiť inhalátor pre syna,neviete o nejakom dobrom?
tusim omron comp air basic. kupili sme aj s postovnym za 40e pred asi 2m.
lezali sme v nemocnici a tam nam davali inhalovat- ale takym riadnym inhalatorom. to bol kudol "pary"- teda skor rozprskanej vody vo vzduchu. ani vidiet cez to nebolo. Ked osm pustila ten nas, tak ten tak poskromne robi paru, ale funguje. asi to je ozaj taka verzia na doma. da sa dat vincentka. dobre je dat tu nadobku plnu vody(vincentky) potom robi viac pary ako ked je na spodku a zvysok vody radsej vyliat ked uz to dieta nebavi. malemu zabera, sme spokojni
My mame Philips Respirosonic, dcera mavala opakovane zapaly pluc. Mame ho cca 3-4 roky. Moje kriterium bolo, aby bol co najmenej hlucny, dcera byvala citliva na zvuky ako vysavac, mixer... Tento uvadzali ze ma nizsiu hlucnost, ale ono aj tak to dost huci, asi ako ked zmyka pracka. Neviem to s inym porovnat, nepocula som ako velmi huci iny🙂 Naparuje sa nasa so sluchadlami na usiach pri rozpravke alebo hudbe 🙂 Neviem uz ci rovno v baleni alebo zvlast sme kupili, su k tomu dve dospelacke a jedna detska maska. Slus pozriet na Heureke recenzie roznych a podla toho si vybrat.
@zdena12345 Ďakujeme za radu a tip!!!!
My máme OMRON COMP AIR C803, na domáce použitie stačí. Majú rôzne, ja som chcela, aby sa dala inhalovať aj vincentka. Len ho treba po každej aplikácii čistiť aj kefkou, len voda nestačí, nám sa zaniesol, neparil. Bol v záruke, tak som im ho poslala, vymenili zanesené časti. Pozri na stránke omron sk.