Poraďte čo môžu byť tieto vyrážky u 5-mesačného syna

marinko1988
14. jan 2020

Môjmu 5mesacnemu synovy sa vyhodily tieto vyrážky no nemám šajnu z čoho môžu byť.... Malého kojím a dokrmujem umelim mliekom poraďte prosím co to môže byť? A co nám pomoze zbaviť sa ich? Ďakujem

maminuska
14. jan 2020

je to žihľavka a tá môže byť rôzna, dotyková , potravinová na chlad , teplo atď. Mal to aj môj syn a odoznie to .

marinko1988
autor
14. jan 2020

@maminuska 1 natieram mu to s liehom.... Niekde mu zmyznu.... No objavia sa druhé inde.... :( neviem co s tím.....

77kacena
14. jan 2020

@marinko1988 lieh vysušuje

carimari
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marinko1988
autor
15. jan 2020

@carimari to papa od narodenia a nemal nič.... Iba teraz myslím ze to z mlieka nebude

marinko1988
autor
15. jan 2020

@77kacena áno viem

simca06022011
15. jan 2020

lekarky si sa na to pytala? LIehom by som to urcite nenatierala, ak mi to vyslvoene neodporucia. Odmastnuje, pokozka bude este viac citliva. Moze to mat napr. od prachu na pranie, avivaze, alergie kontaktnej, alebo napr. nejaka kozna choroba aj, ale to uz musi lekarka povedat. Ak to ma dlhsie a nemizne/robia sa nove, urcite by som k nej skocila. Co najmenej to chytat, skumat atd, aby sa to nedrazdilo zbytocne

delmondo
15. jan 2020

Treba ísť ku doktorke. Nasadi fenistil, alebo podobný liek, určí dĺžku liečby. Liehom by som to isto nenatierala

carimari
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simca06022011
15. jan 2020

@carimari kvoli vyrazke, ktora nie je ani vysetrena? ved deti zvyknu velmi zle reagovat na zmeny mliek a o vela horsie ako vyrazkou...

carimari
Odpoveď bola odstránená
Zobraz