Môjmu 5mesacnemu synovy sa vyhodily tieto vyrážky no nemám šajnu z čoho môžu byť.... Malého kojím a dokrmujem umelim mliekom poraďte prosím co to môže byť? A co nám pomoze zbaviť sa ich? Ďakujem
@maminuska 1 natieram mu to s liehom.... Niekde mu zmyznu.... No objavia sa druhé inde.... :( neviem co s tím.....
@marinko1988 lieh vysušuje
@carimari to papa od narodenia a nemal nič.... Iba teraz myslím ze to z mlieka nebude
@77kacena áno viem
lekarky si sa na to pytala? LIehom by som to urcite nenatierala, ak mi to vyslvoene neodporucia. Odmastnuje, pokozka bude este viac citliva. Moze to mat napr. od prachu na pranie, avivaze, alergie kontaktnej, alebo napr. nejaka kozna choroba aj, ale to uz musi lekarka povedat. Ak to ma dlhsie a nemizne/robia sa nove, urcite by som k nej skocila. Co najmenej to chytat, skumat atd, aby sa to nedrazdilo zbytocne
Treba ísť ku doktorke. Nasadi fenistil, alebo podobný liek, určí dĺžku liečby. Liehom by som to isto nenatierala
@carimari kvoli vyrazke, ktora nie je ani vysetrena? ved deti zvyknu velmi zle reagovat na zmeny mliek a o vela horsie ako vyrazkou...
je to žihľavka a tá môže byť rôzna, dotyková , potravinová na chlad , teplo atď. Mal to aj môj syn a odoznie to .