Ahojte maminky. Viem že je tu takýchto tém veľmi veľa.no predsa som sa rozhodla založiť túto . Moc vás prosím, mám 6mesačnu dcérku a som v koncoch. Lieči sa na defekt srdiečka. Užíva digoxin a verospiron, železo a B vitamín. Teraz sa nám vyhodil predpokladám exem na tvaricke nikde inde zatiaľ. Ja ako mala som mala atopický exem. Boli sme u kožnej niekoľko krát vždy nás odbije s nejakou masťou ktorá to vždy o stupeň zhorší. Jeden deň lepšie jeden o mnoho horšie. Idú jej zúbky hrozne je z toho nervózna k tomu tá tvárička stále sa škriabe ... Nemáte nejaku babsku radu ktorá by nám mohla pomôcť, čo pomohlo vám ? Mám pocit že sme vyskúšali všetko.teraz nás objednala na alergologiu ale až v marci a dovtedy čakať bojím sa čo príde...ďakujem pekne
Excipial v lekárni
Indulonu by som nedávala.
Ale skús to odfotiť, lepšie ti baby poradia
mojej malej sa spustil atopický ekzém po druhej dávke povinného očkovania. vyskúšali sme všeličo. celkom dobre reagovala na cutishelp:
https://detska-kozmetika.heureka.sk/cutishelp-m...
@laura1607 mávajú aj v niektorých kamenných lekárňach, prípadne vedia objednať.
mnoho ľudí si to nespojí. požiadajte o zapísanie do karty ako nežiadúci účinok po očkovaní. ak sa rozhodnete ďalej očkovať, tak len keď je dieťa absolútne zdravé. inak môže narušenie imunitného systému pri vakcinácii zhoršiť ekzém alebo spustiť nejakú inú chorobu, ktorá len čaká na impulz. (ja som radšej prestala)
@tanyan veľmi pekne vám ďakujem za typ. Skúsim to prebrať s doktorkou ..
@toninka71 my máme to isté od narodenia nezmením nič keďže nemala problém doteraz 🤷🏻♀️ tak neviem ... 😔
@amyweber ďakujem vám za typ ... Ja sa bojím ju už čímkoľvek natrieť keďže jej to začína mokvat... Kúpila som dnes nejaký ovsený kúpeľ okúpali sme trošku vybledlo ale máličko a už buva .. skúsim jej ráno natrieť tou biodermou kiežby pomohlo 🙏
ja som dávala na ekzém úplne najobyčajnejšiu modrú indulonu, neprotestovala ani lekárka. Synovi to zaberalo. Vekom sa to postupne strácalo, teraz má len minimum pred chorobou a pred tým, ako začne veľká zima vonku. Kortikosteroidy, ktoré predpísala kožná zabrali vždy len na chviločku a vrátilo sa to naspäť, takže všetky maste a lieky som mu vysadila
Aj ja odporucam Cutis help. Resp. sme mazali aj Rybilkou. Aj ta je super.
Všetkým ďakujem 🙂
Tak skús inú kožnú doktorku