Poraďte, ako zbaviť dieťa nočného dusivého kašľa ?

6. feb 2020

Mamičky, poraďte ako sa zbaviť nočného dusiveho kašlú a soplikov, už neviem čo vyskúšať. Ďakujeme za rady

tigev
6. feb 2020

mne a mojim detom velmi pomaha, ked rozkrojim cibulu a necham ju pri hlave.. ak decka spia, tak im ju mozno na 1minutu pridrzim blizko nosa, nech sa jej dobre nadychaju a do rana ju maju blizko hlavy. rano vyhodim a na druhy vecer dam novu.. vyskusajte 🙂

zuzu1232
7. feb 2020

Skúste aj inhalovanie frankovkou

rybka16
7. feb 2020

@zuzu1232 Asi si myslela Vincentku. Inhalovať Frankovku by som neodporúčala nikomu. :D

zuzu1232
7. feb 2020

@rybka16 ano ano vincentku sorry

lenka2710
7. feb 2020

Keby si si vedela zohnať od nejakého poľovníka jazveciu masť a robiť zábaly, to je tiež super
Alebo keď nie jazveciu, tak hocijakú domácu masť, kacaciu, husaciu alebo aj bravčovu

autor
7. feb 2020

@lenka2710 a kde ju treba natierať? Mam tymianovu 🙂

autor
7. feb 2020

@zuzu1232 majú v potravinách?

autor
7. feb 2020

@tigev skúšala som a nejako nepomaha

lenka2710
7. feb 2020

Na priedušky, trosku môžeš dat popod noštek, ale ja nemám skúsenosti s tymianovou, ja som vždy dávala jazveciu

lenka2710
7. feb 2020

A kebyže si mala čerstvú, môžeš kľudne dat na špičku lyžičky do čaju alebo daj normálne vypiť za lyžicu olivového oleja, keď aj mňa drhne alebo malú, tak sa jej trosku uľaví

maminatimka
7. feb 2020

ja natieram hrudník bud jazvečiou masťou alebo takym mentolovým gélom wick /kúpene v Mdarsku u nas nemaju/ je az taka mentolova že prestane kašlať aj môj otec a + ešte na ukludnenie fenistil kvapky a hlava je vyvyšena trošku a toto naám vždy zabera..

maminatimka
7. feb 2020

škoda že sa to u nás nepredava :-/ , je veľmi super pri kašľaní !!

autor
7. feb 2020

@maminatimka a kde sa to dá kupit

maminatimka
7. feb 2020

iba v Madarsku v hociktorej lekarni..

hdpe
7. feb 2020

nam teraz pomohol sinupret. Za 3 dni bolo po kašliaj soplikoch.

autor
7. feb 2020

@hdpe dávam aj ja tak hádam pomoze

ema32
7. feb 2020

Jazvecia mast TOP, da sa kupit od polovnikov alebo na bazosi tiez predavaju. Pred spanim spravit caj z majoranky (1CL)osladit medom a dat vypit, max.dve salky denne.

ema32
7. feb 2020

Cibuľový obklad
Cibuľu nakrájajte, poduste na oleji, nechajte trochu vychladnúť, naneste na plienku či plátno, preložte na dve časti a priložte na hrudník. Nechajte pôsobiť, kým je cibuľa teplá. Cibuľa má antibakteriálne účinky a proti kašľu je skvelým pomocníkom.