ahojte, ujo doktor nám odporučil malému kvapnúť do uška kvapky... Doma sme mali ušnú instiláciu burow, tak som to nejako neriešila, či existujú aj špeci pre bábätká.... Len po aplikácii malému veľmi sčervenie uško a je podráždené, časom to prejde. Existujú aj nejaké iné kvapky do uška pre bábätká, resp. s ktorými máte skúsenosti a odporučili by ste ich. Ďakujem
otobacid http://www.adcc.sk/web/humanne-lieky/detail/oto...
je ale na predpis
my pouzivame olej z grepovych jadierok, po nom prejdu aj moc bolave uska a je prirodny
My sme s muzom tiez keysi velmi ficali na burrow kvapkach, raz to vsak nedopadlo najlepsie, kozu sme mali bolavu, zacali sa nam usi supat, sli sme k usnej a ta nam hned supla chloaramfenikolovu mast nato. Jeden maser mi poradil, ze na bolave ucho je dobry zohriaty olivovy olej. Ale dobre ti radi aj @zvedamant, citricidal od GSE, existuje aj do usi, ale moze byt aj normalny a ty si to zriedis s oliv. olejom. Len nechapem, ked vam, lekar doporucil kvapkat malemu kvapky, ze vam nepovedal konkretne alebo nepredpisal.Pozeram, ze mas malicke babatko, to by som sa ozaj bala vsetkeho.
aký doktor? to kvapkáš kedy si myslíš,že treba,či ako ?/asi som nechápavá/...Burrow nemohol byť starý?..lebo u dieťatka by som šla k orl lekárovi,ty sama nevieš zdiagnostikovať,či má zápal stred. ucha,či zápal zvukovodu,či ekzém či čo...my používame Otobacid
my mame tiez len burow, to su octanove kvapky. nozno by ste sa mali v lekarni opytat, tam vam najlepsie poradia. alebo ste sa mali opytat lekara, ze ake konkretne kvapky mal na mysli.