Ahojte maminy,,mojej malej sa prrezávaju prve zubky a potrebovala by som radu ☹ moju malu to asi poriadne hneva cele dni nezaspí v noci je to hroza sme stále hore je z toho nervozna asi teplotku nemáme len nespinká dost plače,,hryzátka ani geliky nepomáhaju vraj je niaky sirup panadol?mala ste ho niekto pre svoje maličke? 😉 neviem čo by som jej už mala dat viem treba len vydržat ale vraj po tomto sirupe vraj na chvílku si oddýchne čakám na vaše tipy a rady Dakujem Vám
jooooj dakujem,,,
mam panadol ale čipky,,,ale moja nema teploty,,,tak neviem
@lady511 panadol (ci uz sirup alebo cipky) je vseobecne od teploty a bolesti. rovnako ako nurofen. ak sa ti zda, ze dcerka ma bolesti, tak jej ho mozes podat, aj ked nema teplotu. ale podla mna len prilezitostne, nakolko su to normalne lieky na baze paracetamolu. budete to musiet len vydrzat.
asi by som to dala maximalne na noc, skus iny gel ak si nejaky skušala nam to zaberalo, mame dentinox
ja davam nurofen,mala spi po nom lepsie ked jej idu zubky....utlmi bolest a pripadnu teplotu.odporucam!
@jerryjanka dentinox nasa mala akurat tak zlizala,to bolo cele.nurofen je naj na zubky.nejdu cely rok,ak idu,treba bolest niecim utlmit tych par dni,
Nam neskutocne pomahali homeopaticke cipky Viburcol. Vzdy sa krasne ukludnila, bolest, nervozita presli a takto sa nam prerezali skoro vsetky zubky, co mame 🙂 Panadol by som do nej zbytocne necpala, predsa, su to lieky a myslim, ze su aj ine prostriedky, ktore nezatazuju organizmus babenka 🙂
ja som malému dávala Calgel a na noc Paralen SOS - pre deti. je to jahldkový sirup a malý krásne prespal celé noci, dovtedy to bola katastrofa, v noci bol každú chvíľu hore a cez deň na rukách. takto cez deň sme dávali gel a na noc sirup a bolo po probléme. opäť bol usmiate bábo 🙂
@lady511 hej je nejaky sirup???? Lebo nášho druhého trápia posledne zuby a nic nám nepomáha.
Prvy syn prezival zuby na jednotku a druhy pri každom zubu teplotoval a hnackoval a nic nezaberalo ako u vás.
A som zvedava ako to bude zvladat treti