Poradíte ohľadom vyšetrenia bábätka v Martine?

bielkaaa
20. feb 2014

Dobry den,
Mala by som otazky a poprosim skusenosti.Idem doktorovy MUDR.Grochalovy na vysetrenie do Martina. Ake skusenosti mate snim,kolko sa uneho plati prvy krat a ako to funguje prvy krat.Dakujemm:-)

afrika
20. feb 2014

chodievam ku nemu, som veľmi spokojná.. venuje sa cca 30 -45 minút, no vyšetrenie býva aj dlhšie - ak bábätko nespolupracuje (ako v našom prípade ) platí sa tam 50 eur a na prvý krát si vezmi tehu preukaz.. veľa šťastia 🙂 🙂

adeli79
20. feb 2014

MUDr.Grochal = velky odbornik, velmi ustretovy a mily pan doktor. Zachranil mi nervy a psychiku a vsetko, kedze mi vychadzali zle tripple testy, amniocenteza sa nepodarila a on nam ostal ako posledna zachrana. Velmi nas upokojil a navzdy budem o nom len v dobrom hovorit. Mame krasneho zdraveho takmer rocneho synceka.

adrika72
20. feb 2014

Aj ja vrelo odporúčam Dr.Grochala,veľký odborník ako vraví moja gynekologička dr.Grochal to je iný level...Je veľmi milí a na vyšetrení si dá veľmi záležať,všetko dopodrobna prezrie.Ja som porodila tento mesiac a kedže som mala veľmi nepravidelnú menštruáciu upravil mi aj termín pôrodu a čuduj sa svete porodila som presne v ten deň ako mi on určil termín pôrodu.Takže ja určite odporúčam aj keď sa platí 50eur ak budete chcieť fotku tak + 8eur,ale stojí to za to.