moja 3 rocna dcera ma zapal stredneho ucha a dala som jej nurofen od teploty,lebo ma vysoke teploty a vyvracala mi to,mozem jej dat znova davku,niesom si ista ze vyvracala aj sirup,ma teplotu nadalej,
@lilia13 ahoj ... no ak vracala môže to byť aj z Nurofenu .... môj mladší syn tiež nurofén sirup nemôže ... má potom z neho kŕče ... preto mu dávam čapíky ... počkaj ešte aspoň hodinku a ak jej teplota nezačne klesať daj jej znova dávku ... no ak vracala radšej by som jej dala čapík ... môže mať z teploty podráždený žalúdok a ak má zapálené uško tak asi má aj soplíky a preto ti môže ešte vracať .... môj starší syn má problémy s týmito zápalmi a preto už ideme 4.6 na operáciu takže viem o čom hovorím .... no radšej ešte počkaj ako som písala takú hodinku a ak teplota nezačne klesať daj jej radšej čapík .... ten máš istotu, že nevyvracia a zaberie do pol hodiny .... a teraz nech pije veľa veľa veľa tekutín aby nebola dehydrovaná ale to určite vieš .... takže prajem veľa šťastia a skoré uzdravenie 🙂
nepodceň to a choď určite k doktorovi, rovno na pohotovosť, nech jej uško vyčistia, hádam ju nenecháš trápiť sa a určite jej to pomôže viac ako lieky, ktoré len utišujú bolesť, ale opäť sa vráti.
Dalsie nemozes dat mohlo jej tam nieco zostat skus sprchu alebo zabali a pri nahorsom za 4 hodiny daj dalsie iny druch a ked vracia skor cipku ak by si nestiahla teplotu do 4 hodin skus zavolat na pohotovost ony ti poradia lepsie