Prosím poradte,čo Vám zabralo na bolesti po výbere nosnej mandle. Malý sa mi sťažuje na bolesti hrdla. Pred 2 dňami mu to robii,teplotu nemal,ale bolieva ho hlava a najmä hrdlo. Doteraz som mu dávala Panadol sirup a už má skoro prázdnu fľašku,tak neviem či pokračovať,alebo skúsiť iné. Vďaka
Ísť dr. Naša sa na na žiadne bolesti nesťažovala, bola úplne v pohode.
Ja by som tiež sirup...
Vám je. Nám mali vyberať túto stredu a poslali nás zo sály domov ☹ tak nás to všetko čaká nanovo ☹
Ahoj nam kazali, ze ak bude boliet hlava v zadu, hned k lekarovi, ze tam moze byt zapal a treba antibiotika.ale chvalabohu nic take sa u nas nekonalo
Ja by som pre istotu zašla k lekárovi, ci tam nie je zápal, ked aj hlava boli. Moja dcérka nemala bolesti, len prvý den trošičku pri jedení. Zatiaľ skús prestriedat s Nurofenom, ked Panadol nezaberá.
my sme to absolovovali pred 2 mesiacmi, dr. nam predpisal algifen kvapky proti bolesti. vravel, hlavicka moze boliet, hlavne vzadu, netreba dieta trapit a dat kvapky. algifen je ale len na predpis, takze treba zajst asi k detskej dr. po recept.
na tu hlavicku nas specialne upozornili, ze bolest na zadnej strane hlavicky a mierna strnulost šije sa zrejme objavi, je to najblizsie k miestu zakroku.
nasej to robili vo februari a bola tam aj jedna dospela slecna a mala strasne bolestii hrdla. sestricka hovorila, ze najcastejsie je to po intubacii a moze to trvat par dni. naopak moja mala a chlapcek boli v pohode. myslim si, ze to prejde, pockaj este den-dva. pokial nema teploty a zelene sopliky a hlieny, asi to bude len po tej intubacii. malo by to prestat. moja mala mala strasne bolesti v mieste, kde jej prilepili kanylu na ruke. tak jej to stiahli leukoplastom rovno v zhybe, chudato moje. normalne mala omotanu ruku leukoplastom. dala som jej paralen a ten nam tam odporucili, ze keby aj hrdlo bolelo. alebo z tych dostupnych skus nurofen. kazdemu zaberie nieco ine. drzte sa, nech ste cim skor fit 🙂
Bude asi po intubscii mat bolesti...nurofen..panadol..ale radsej k dr nech ho pozru aby nekal zapalene hrdlo...