kto vie o niakych kvapkach na lepsie spanie pre deti bez receptu ? vdaka za kazde info
no já jen doufám že žádné neexistujou 😔
podla mna existuju, som pocula jednu tetu ze davala aby mohla stihat pracu, mi sme mali nespave dieta ale nenapadlo ma nic ine ako sedatif homeopatikaskusit ale bez ucinku tak sme to nechli tak vydrzali sme to tie 2 roky. ked nam ani nezaberal fenistil kvapky co sme mali na ekzem na spanie po pol roku tak proste dieta je take ake je. urcite bysom umyselne nedavala na spanie nic
ani nie ročnému dieťatku lieky na lepšie spanie??? keď bude mať 3 roky, siahneš po diazepame? 🙄
my sme vyskúšali všetko! čaje, sirupy, čipky, vôbec nič nepomáha... stále funguje, plná energie! malá má 28 mesiacov a ešte 1 noc mi od malinka neprespala!
Doktorka mi vravela, že to sú také typy detí, tak hádam to raz skončí!
to co tu niektore pisete o svojich detoch ako nenormalnych lebo vam do 2 rokov neprespali celu noc??? 😕 ved taka je vacsina deti predsa a verim v to ze vacsina mamiciek ich nicim neutlmuje aby spali... neblaznite!!! ved z toho vyrastu 🙄
Mám tri deti, už všetky sú dospelé a problémy so spaním boli u všetkých troch, nedávajte deťom nič na spanie, vyrastú z toho. 🙂
Existuju,ale nezaberaju,kazde dieta je inividualne,aj ja mam nespave dieta,uz ma vyse 3 r a este stale neprespi celu noc.Treba zatat zuby a vydrzat.Ked dietatko vyratsie,budu ti aj chybat prebdene noci s nou 😉
skus viac vonku na vzduch :🙂 a max. unavit do spania, vybehat, vysalit, vykupkat.. jednoduchio ju znicit ako sa da 🙂 ja sa tak snazim a moja zatial spinka dobre, budi sa raz za noc..a to este ani nesedi ani nechodi..ked uz bude behat, este ma bude prosit aby som ju dala spat 😀
toto ma viac krat v zivote napadlo, ze by som detom dala makoveho odvaru, ale iba v mysli, naozaj by som nedala nic
hlavne "unavit na čerstvom vzduchu, my sme chodili doobeda aj poobede za kazdeho pocasia kocikovat.
Prip slabucky medovkovy cajik. Ale ozaj slaby, my sme jej silny a ten ma opacne ucinky.
Nam ho poradili,ale mala zle spala,lebo jej netravilo kravske mlieko, aj HA ktorym kazala Dr prikrmovat a hlavne jej vadil cukor, bola po nom cela diva. Dr ju stopala kadecim , pamatam daky sirup na alergie,vraj ma ukludnujuce ucinky,len jej robil opacne. Vsak ako doktori,len prekryt chemiou priznaky,naco by zistovali pricinu,ked maju isteho staleho pacienta.
stilnox 😀 😀 😀 ... ach niektoré ženy ma tu dokážu stále priviesť do údivu..
kvapky na spanie? to snad nemyslis vazne.. a este take male deculo... 😖
no ja som sa raz zo srandy pytala v lekarni ci maju nieco pre take besne deti na ukludnenie alebo uspanie, nech mam klud.. a ze nie... tak nie.... 🙂))) diazepan som davala raz 1/4ku ked mala tepltou a bola ako na duracelky .. takze take ja neodporucam 🙂))
Viem pochopit mamicky co takto rozmyslaju,Ano pisete tu o trpezlivosti,ze deticky z toho vyrastu, jasne tomu verim,ale ked vam dieta nespi takmer celu noc a k tomu aj cele dni a trva to 7 mesiacov denno denne, noc co noc, tak nech mi nikto nevravi ze matka nerezignuje a netuzi sa aspon jednu noc vyspat. Ja mam tiez nespaca, kolkokrat som v noci od vycerpania plakala do vankusa preco mi maly nechce spat a vedela som ze potrebujem pre neho energiu na cely den..tiez som si povedala ze mu nieco dam aby mi aspon jednu noc poriadne spal, no nedala som ale skusila som mu dat hematit do postielky a celkom zabralo..Na to mi jedna mamicka napisala, ze dietatko potrebuje lasku, nehu, rodinnu pohodu,-to je snad samozrejmostou nie?! Preto neodsudzujem mamicky, urcite rozmyslju nad tym v stave nudze.Spankom sa detom rozvyja mozog a nervova sustava,nespavostou vznikaju poruchy ako poruchy ucenia, spravania, hyperaktivita,riziko cukrovky.Tak nech sa nikto nedivi ze mamicky chcu aby im nespave deti kolko-tolko spali....
viem si predstaviť, prečo takáto otázka. My sme totiž prvé tri mesiace prebdeli a preplakali. behom 24 hodín som spala asi dve hodiny, inak som celú noc presedela na fitlopte a hojdala v náručí plačúce, čo plačúce, vrieskajúce dieťa. Striedli sme sa s mužom po pár hodinách, aby sme si každý aspoň trochu oddýchli a on potom ráno šup do práce...Ticho bola jedine keď visela na prsníku. Bola proste chronický nespáč, nevedela spinkať sama, iba na rukách, bolo to vážne príšerné obdobie, ešte teraz sa mi ježia vlasy, keď si na to spomeniem,,, ale zase vydržali sme, vydržali mnohé mamičky, prežiješ to aj ty. A ja by som teda takému drobcovi nedala žiadnu chémiu, ani keby na to niečo existovalo🙂 V živote poje ešte toľko liekov...
Mam 5 a pol rocneho synatora a do 3 rokov neprespal ani jedu celu noc, nepomahalo nic ani skoro celodenny pobyt vonku ani vyblaznenie sa, ani homeopatika aj fenistil mal opacny ucinok... nakolko som po porode ( po skoku sestricky na moje brucho) mala neuveritelne problemy s chrbticou(ze vraj zlomeny stavec a dve prasknute platnicky) a spanok som potrebovala ako sol(manzel pracoval vonku), mi lekarka na moje naliehanie napisala recept na nejake lieky na spanie. No ale ked som ich uz drzala v ruke, povedala som si , ze to proste zvladnem a nebudem do nho pchat nejake bludy jednoducho svedomie ma nepustilo, ved som matka a nevzdam sa pri prvom probleme 🙂. Nedavno som tie lieky este zabalene neotvorene vyhodila a mala som pri tom dobry pocit. Dnes mam doma skoro 7 mesacnu ,,sikovnicu,, ktora od 5 mesiacov sama sedi, lozi , v 6 zacala stat( podotykam v nicom som jej nepomahala jednoducho na to prisla sama bez pomoci) a v noci vstava kazdu hodinu!!!!!!! Kedze ju kojim, spinka pri mne nech si kazdy mysli co chce a nejak sa nad tym uz nevzrusujem proste to nezmenim a po skusenosti so synom viem, ze nic nepomoze proste z toho vyrastie! Prajem vela sil a verim ze to zvladnete aj bez liekov 🙂)
tu su vsetky zeny hrdinky, vsetky si vedia poradit bez roblemov vydrzia nespat tyzden v kuse ! je to hrozne prist si na konika pre radu, clovek sa docka iba kritike a vysmechu. 😖
nasa ma 11 mesiacou a uz 11 mesiacou nespava :D v noci max 3 hodinky a potom je hore. Kazdy vravi vyrastie s toho :D tak cakame 🙂 verim takm mamickam ja sama mam co robit uz sm ako mumi ale neviem preco je mi proti srsti davat malej oblbovaky alebo nieco na spanie.Mamicke verim viem co to je nespat uz je vycerpana urcite ale neviem o ziadnych lieckoch bez predpisu. Drzte sa. Samozrejme to je len moj nazor.
Och Boha môj, to nie ☹
skusali ste plne brusko, odgrgnute, napite = dobry spanok....moji drobci su toho prikladom...nenapapani= nervozni= nespavi..ak sa dobre najedia(deti vedia kedy dost} aj pekne spia...davam deti spat (2 rocny a 7 mesacna) ked badat na nich unavu, nikdy nie nasilu, podla harmonogramov....
podla mna ak nespi nepomozu ani kvapky.moj drobec ma 5 rokov a len posledne tyzdne prespi celu noc 😝 tri roky som ho kojila a to posledny rok uz bol takna tom ze aj 15x za noc!!!bola som zufala.myslela som si ze je to kojenim ale aj napriek odstaveniu nespavost resp nocne buenie sa pokracovalo. Pokial spal pri mne a v noci ma okopaval a citil ma ak nekrical pal dalej ale akonahle spal sam a vedel ze tam nie som u krical mama pod ku mne 😝 tak sme fungovali doteraz.5 rokov neprespal vôbec ceu noc a na par výnimiek. Teraz mozem povedat ze uz prespi celu noc ale stale ras spi pri mne 🙂 keby mohol inde by ani nespal 😀
ciz nasa nespavost nemala nic spolocne ani s kojenim ani s bolavym bruskom ci nebodaj hladnym.proste musel dorast do stadia kedy zacal spat 🙂
Promethazin sirup je vraj niečo ako oblbovak len je to na predpis ja sa idem tiež nato spytať lebo ma za chviľu odvezu do blazninca mne mala nespi cez deň a v noci po 20min.
Ahojte.citam tu komenty a rady.a ja by som potrebovala tiez poraidt.mam 9mesacneho chlapceka.narodil sa o mesiac skor.cele tehotenstvo som bola na ryzikovom.narodil sa chvalabohi zdravy len od malicka mi nechce poriadne spat.za cely den spinka 30minut a v noci sa prebudi a nechce spat..srrasne malo spinka..ja som uz taka nevyspata.a malynky potrebuje spanok.ak mozete tak mi nieco rozumne poradte..dakujem
Mam rovnaky problem, mame rok a dva mesiace a stale nespi, ci noc ci den od narodenia, vzdy sa po polhodine prebudi a znovu ho musim uspat. Este nebola noc, co sa minimalne 5-7x neprebudil, obcas aj viac. Mam este starsie dieta, ktore ma tiez potrebuje a preto neocudzujte hned maminu, ktora si pyta radu ako pomoct dietatku, ktore nespi. Predsa aj my mamy potrebujeme energiu na zivot, domacnost, seba,starostlivost, prechadzky, rodinu...
Dakujem mamickam, ktore tu poradili, urcite nieco vyskusam aj ja ;)
Zdravím
Neviem či si na spanie
Mame ten istý problém
Nie si spánkom ale zaspávanim
Vidím ze aj malého to trápi hodinu až hodinu a pol zaspáva
Pritom už vidím na ňom že by chcel spať no stále ho niečo ruší
Ako by sa mu nevedeli zastaviť ručičky nožičky
Stále ho niečo napadne ci už niečo čo sa stalo cez deň alebo hoci aj pred mesiacom
Nieje to tým že je malo unavený lebo vidím na ňom už po 10 minútach že sa mu zatvárajú očká aj si šúcha zíva.
Dozvedela som sa o kvapkach Rescue Night (bachova metoda)
Že vraj pomáhajú
Treba ale zistiť koľko čomu zle spinká či vám tie kvapky pomôžu
Idem ich objednať ale podľa ich popisu si ako šité na náš problém.
Nepočúvajte tu mamičky ktoré odcudzuju
Každá sme iná a ak vás to ubíja treba to riešiť
Hoci občasne hoc aj kvapkami
Taky nevyspatý rodičia si na nič dobrý
Neraz aj manželstvo to rozvratilo
Pretože ŠŤASTNÉ MAMY, MAJÚ ŠŤASTNÉ DETI,,
kvapky na spanie pre deti???? 😕 😕 😕 ☹ ☹ ☹