Poradíte kvapky alebo sirup na silný prieduškový kašeľ?

majkabr
14. feb 2016

Ahojte poraďte nejaký naozaj účinný sirup alebo kvapky pre 2 ročné dieťa na silný prieduškový kašeľ???

ejkam
14. feb 2016

Ahoj, myslis vlhky produktivny kasel? Nam na vykaslanie dobre zabera Solmucol.

zdenka8080
14. feb 2016

TRIFED sirup,je iba na predpis.

katrinka8
14. feb 2016

Ak je kašeľ prieduškový, a dokonca silný, dieťa má len 2 roky, šla by som pre istotu k dr. - aby z toho kašľa nebol zápal priedušiek. Kašeľ zvykne trvať dlho, ak je silný, je vysiľujúci, ja by som s tým šla k dr. a netrápila dieťa ďalších xy dní pokusmi so sirupmi, ktoré iba možno zaberú + aj to, kým zaberú, potrvá pár dní. Možno ozaj nebude iná cesta, len tie sirupy a kvapky, ale pre istotu by som ho dala pozrieť, minimálne kvôli tým prieduškám.
Ak má zatekajúce hlieny, tak nám sa osvedčil Sinupret - sú to kvapky, rozpúšťajú hlieny, ktoré človek (dieťa) nevie vykašľať či vyfúkať.

jane124
15. feb 2016

Urcite chod k lekarovi, mohlo sa to rozsirit na zapal priedusiek a to uz nie je sranda. Drzim palce!

veronikapodolska
15. feb 2016

nam zabral solmucol v kombinácii so sinupretom, ak nemá teploty nemusí sa ísť ešte k lekárke, treba pozorovať stav dieťatka 🙂

stanislavao
15. feb 2016

nam jediny sirup co zabera je Ventolin - je na predpis. treba ist urcite k lekarke, lebo ak je to zapal priedusiek, neviete to liecit sama volnepredajnymi prostriedkami. nemusia byt teploty pri zapale priedusuiek.

maca283
15. feb 2016

Tanen sirup je pre mna top

silvia098
19. feb 2016

Cibulka,,cukor,opäť cibuľku a cukor, a toho tu šťavu piť 3krát denne čajovú lyžičku,určite zaberie

evittam
20. feb 2016

@silvia098 Tiež robím tento sirup ale s medom - je to lepšie - cukor je biely jed. 😉
Prípadne robím aj cibuľový čaj - cibuľa sa varí aj so šupkou a potom dávam med, alebo aj tymiánový sirup alebo čaj.