Ahojte poraďte nejaký naozaj účinný sirup alebo kvapky pre 2 ročné dieťa na silný prieduškový kašeľ???
TRIFED sirup,je iba na predpis.
Ak je kašeľ prieduškový, a dokonca silný, dieťa má len 2 roky, šla by som pre istotu k dr. - aby z toho kašľa nebol zápal priedušiek. Kašeľ zvykne trvať dlho, ak je silný, je vysiľujúci, ja by som s tým šla k dr. a netrápila dieťa ďalších xy dní pokusmi so sirupmi, ktoré iba možno zaberú + aj to, kým zaberú, potrvá pár dní. Možno ozaj nebude iná cesta, len tie sirupy a kvapky, ale pre istotu by som ho dala pozrieť, minimálne kvôli tým prieduškám.
Ak má zatekajúce hlieny, tak nám sa osvedčil Sinupret - sú to kvapky, rozpúšťajú hlieny, ktoré človek (dieťa) nevie vykašľať či vyfúkať.
Urcite chod k lekarovi, mohlo sa to rozsirit na zapal priedusiek a to uz nie je sranda. Drzim palce!
nam zabral solmucol v kombinácii so sinupretom, ak nemá teploty nemusí sa ísť ešte k lekárke, treba pozorovať stav dieťatka 🙂
nam jediny sirup co zabera je Ventolin - je na predpis. treba ist urcite k lekarke, lebo ak je to zapal priedusiek, neviete to liecit sama volnepredajnymi prostriedkami. nemusia byt teploty pri zapale priedusuiek.
Tanen sirup je pre mna top
Cibulka,,cukor,opäť cibuľku a cukor, a toho tu šťavu piť 3krát denne čajovú lyžičku,určite zaberie
Ahoj, myslis vlhky produktivny kasel? Nam na vykaslanie dobre zabera Solmucol.