Poradíte krém na opaľovanie pre dieťa s atopickým ekzémom?

enyaa
21. máj 2014

Poradíte krém na opaľovanie pre dieťa s atopickým ekzémom?

mammaroma
21. máj 2014
stefka33
21. máj 2014

Mám extra citlivú kožu, zo všetkého sa vyhádžem. Z drahších krémov je podľa mňa top Avene 50+, ďalší dobrý je La Roche Posay 50+. Možno by nebolo zlé vyskúšať aj tie lacné z Lidlu, tie používam na telo a drahšie na tvár. 🙂

stanislavao
21. máj 2014

podla mna Bioderma by mala byt na atopicku pokozku OK. maju OF az 50, co je pre dieta potrebne. moj syn ma tie ekzem a mali sme Eucerin sprej a nemali sme s nim problemy - alergie. vyskusajte. lahko sa nanasa.

grossmann
21. máj 2014

daylong...mam brata s atopickym a od mala pouziva len ten a no problem...a daylong je aj detsky, kupis v lekarni...

zuzub
21. máj 2014

určite Bioderma

suzzi_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
paula_1
21. máj 2014

Ja som minulý rok nedávala žiadne "super krémy". cez obed sme na slnko nechodili, na bežný deň som natrela kokosovým olejom, a keď som vedela, že budeme na slnku dlhšie použila som avelanový olej. (dá sa kúpiť na internete) čo sme neminuli to sme na jeseň zjedli 🙂 V tých opaľovacích klasických krémoch je strašné svinstvo, reáguje to so slnkom na pokožke a dostáva sa to do tela... Viem, viem, čomu sa už len vyhneme v tejto dobe... Ale keď sa niečomu vyhnúť viem prečo to nespraviť? ;)

demo
21. máj 2014

Hladaj s fyzikalnymi filtrami, vyhni sa opalovacim kremom s chemickymi filtrami. Pri tych prvych sa pouziva oxid zinocnaty a to je pre atopicku pokozku zaroven aj lieciva zlozka.

selema
21. máj 2014

ja sa chystám kúpiť BIO Olej z malinových jadier ... čistý olej so žiadnymi chemikáliami 😉

ivett1
21. máj 2014

@ enyaa ahoj najlepšiu radu som čítala tú od @suzzi_ v lekárni určite dávajú vzorky zadarmo (my sme takto skúšali šampóny vichy...) takže si vyberieš naozaj to, čo ti bude najviac vyhovovať a nemusíš vyhadzovať alebo darovať niekomu krém-mlieko, ak vám nesadne 😉

textilprealergikov
23. máj 2014

ak nenajdete ziaden vhodny krem, pouzite len premastenie napr. Excipial Lipolotio a na ochranu pred slnkom pouzivajte plavky s UV ochranou.

xenicka13
23. máj 2014

Daylong 😉

maja5
23. máj 2014

Daylong je v prevedení Kids aj Baby, používame už 5 rok a je to najlepší krém u nás nám stačí natrieť 1x ale keď sme boli pri mori a detičky sa močili tak som natierala 2x a stačilo ešte sa mi nikdy nespálili. 😉

ewelynka2
23. máj 2014

syn sa z daylongu vyhádzal, tiež je atopik. Tak som prebehla všetky lekárne u nás, že či by mi na skúšku nedali vzorku opaľovacieho krému a odpoveďou mi bolo, že vzorky sú prežitok, že tá doba vzoriek už pominula. ☹ Smiešne.
Lekár mi odporučil biodermu.

belbel
23. máj 2014

Niekedy vzorky dostanem aj od kožnej lekárky, skúste ak máte naplánované ísť napr. na kontrolu, tak ale len ktoré má práve k dispozícii. Nemyslím, že vzorky za prežitok, nepočula som o tom 😠 Ideme testovat LaRoch Possay 50, doporučila nám lekárka, ale napr. vzorka nebola, kúpila som ho.

silviatt
23. máj 2014

Daylong je super

onlika
23. máj 2014

ja pracujem v lekarni a momentalne nemame ziadne vzorky opalovacich kremov ☹. Som sice v CR, ale myslim, ze na SK to bude podobne.

Za mna, pre atopika nedoporucujem Daylong, skor La Roche Posay, prip. Biodermu, ale La Roche je top 😉. Z lacnejsich nie je zly ani Ladival 😉

moje123
24. jún 2015
Používateľ moje123 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moje123.

Ak zoženiete, určite je dobré skúsiť najskor vzorky, pretože krémy na opaľovanie pre deti nie sú práve lacná záležitosť a može sa stať že budete musieť dlhšie skúšať

ujcka
24. jún 2015

Ja môžem vrelo odporúčať : La Roche-Posay Anthelios dermo-pediatrics SPF 50+ smooth lotion 🙂 Moja malá je tiež atopička a tento krém máme odskúšaný, je ozaj super, nefarbí odev, dlho vydrží. Jediná nevýhoda (-) je jeho cena 😔

karolinka789
22. aug 2015
Používateľ karolinka789 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od karolinka789.

Ideálne je deti s atopickým ekzémom neopaľovať. Ale spýtajte sa v lekárni a hlavne nešetrite. Na kréme pre atopika sa to nevyplatí

bianca
22. aug 2015

Lidl detsky je total top

monilik
24. jún 2016

my mame BIODERMA Photoderm MINERAL a odporucam precitat tento clanok: http://martinchudy.blogspot.sk/2014/06/je-vas-o...

maca283
24. jún 2016

Opaľovacie mlieko SF 30www. just.sk

Jemné hydratačné pleťové mlieko s vyváženými ochrannými filtrami proti UVA a UVB žiareniu, s ľahkou roztierateľnosťou a výborným vstrebávaním. Poskytuje vysokú ochranu pre citlivú, ešte neopálenú pokožku pred slnečným žiarením a pred príznakmi predčasného starnutia. Ochranu pokožky počas opaľovania zvyšujú extrakty z plesnivca alpského a horca žltého, ktoré patria medzi výborné antioxidanty.

Pleťové mlieko umožňuje zdravé, pekné, až žiarivé opálenie.Počas pobytu pri mori pre fototyp pokožky 1 a 2 je vhodné počas celého pobytu. Pri častom a dlhom pobyte vo vode je vhodné aplikáciu niekoľkokrát zopakovať. Opaľovacie mlieko SF 30 je odporúčané pre ženy, mužov, deti, aj

pre ekzematikov. Mlieko je odolné voči vode aj potu.

Obsah: 250 ml