Poradíte dobrú mastičku na vyrážky pre trojmesačné bábo?

rodinkav
23. jan 2014

mile mamicky potebovala by som poradit nejaku masticku,na potnicky co skor na pupaky od sliniek a dudlika mala je taka vyhadzana z tych sliniek,seste som nic neskusala chcela by som vediet vase s kusenosty z mastickami dakujem

zahradka76
23. jan 2014

skus sudocrem... mozno by si mala davat aj iny typ cumlika, aby ste sa tomu vyhli....

mijunik
23. jan 2014

Skús lekárku poprosiť, nech Ti predpíše masť s kyselinou mliečnou (myslím, že sa to tak volá), je to zarábaná masť a slúži na premastenie kože. Nám to lekárka predpísala automaticky. Myslím, že by Tvojej malej pomohlo, ak by si jej okolie pusinky natierala tou premasťujúcou masťou, potom by jej tie agresívne slinky tak neškodili. Samozrejme sa poraď s lekárkou (či sa to môže okolo pusinky natierať), ale ja myslím, že by to mohlo pomôcť. A mám rada aj kozmetiku Weleda, je prírodná, ale dosť drahá. No krásne prírodne vonia. 🙂

turistka
23. jan 2014

my sme pouzivali z biodermy - Peri-oral, masticka, ktora je presne na toto urcena

tannja
24. jan 2014

Holtov krém je výborný

m_ij_ka
24. jan 2014

sudocrem

zvedavamt
24. jan 2014

kolloidne striebro , pouzivame aj na ritku ak treba
a kupame v zasaditom kupeli - len voda a soda bicarbona a pokozka je zdrava aj bez kremovania

andrea_l
24. jan 2014

Keďže to má okolo pusinky, určite nie nejaký Sudocrem (ten by som nedávala ani na riťku) ani Holtov krém.. môže sa jej to dostať do pusinky. Skús niečo prírodné, antiseptické a jedlé, napr. bio kokosový olej..

loknicka
24. jan 2014

holtov aj sudocrem je super - mne sa osvedcil aj hojivy zazrak z oriflame - samozrejme neparfumovany - "Liečivý zázrak" na báze včelieho vosku a rastlinných olejov s upokojujúcimi, zjemňujúcimi a hojivými účinkami ...

galaxy
24. jan 2014

my máme framykoinovú masť

vanessska1606
10. aug 2014

ahoj čo vám prosím nakoniec pomohlo. my sa tiež s tým už dlho trápime a nič nezaberá.