Popraskané a rozšírené cievky v očiach

lenka1583
16. sep 2015

Ked otvorim dietatu poriadne oko a zblizka sa don pozriem tak tam ma splet ziliek akoby siet popreplatanych..ma to po bokoch na bielkach ked sa pozriem do oka..ked ho roztvorim.. Nejake prasknute je jej vidiet aj normalne..zaujima ma ta splet ci to maju aj ine deti.

janinah
16. sep 2015

myslím ,že opisuješ normálne zdravé oko

lenka1583
autor
16. sep 2015

Prave to neviem ... Prasknute zilky sa tahaju z oboch oci z vnutornych kutikov az po rohovku cize cez pol oka...je to viditelne a pribudli dalsie... Nevstrebava sa to ani po 3mes. Pribuda. A ta splet je tiez vzadu na bielkach. Islo mi o to ci to maju aj ine deti... Zaujima ma vlastne zalezitost tzv. teleangiaktazii. Ci sa vytvaraju postupne, alebo naraz ci su to teleangiaktazie zacinajuce. Dvaja ocni tieto teleang.vylucii, ale je pisane, ze to vylucuju tč cize zatial...je to rozhodujuce.

bibistec
19. sep 2015

chod na ocne my sme tak boli tiez som sa vyplasila ale lekarka mi povedala ze male deti maju este take viac priesvitne tie bielka a ze je to normalne a je to vidiet ale zas videla moju dcerku a ja neviem ci mate to iste tak skus to ocne mozno ta ukludnia

lenka1583
autor
19. sep 2015

@bibistec a co ste mali vy, nieco podobne? teraz mozno budem vyzerat ako truba, ale my sme uz boli u dvoch ocnych, aj v blave a vylucili tie telangiaktazie, ale ako pisem, je tam pripisane, ze tč...teraz to ako vylucuju... cize moze to byt zaciatok toho... jedna povedala, ze mozu zacinat, druha, ze nie, ze to su zilky na vyzivu oka, tebe zas povedali, ze ,,priesvitne,, co ste mali vy konkretne?

bibistec
19. sep 2015

@lenka1583 aha ja som sa tym nijako uz nezaoberala ked povedali ze je to normalne. mne sa totiz zdalo akoby mala dcerka zily alebo utvary kde nemaju byt a to nazvali ze su zilky a ze su normalne a preto ich vidno lebo detske oko je este take. proste neviem, ale chapem ze si znepokojena lebo presne ze matku maju za histerku a nakoniec sa ukaze ze mala pravdu tak ja uz neviem .