Ahojte. Chcem sa spytat. Malej idu zubky a ma sopliky a z toho kasle. Lekarka nam dala fenistil kvapky. Prosim vas pomoze to aj proti kaslu? Dakujem
@janarad fenistil ako taký proti kašlu nepomôže, ale nebudú sa jej toľko tvoriť soplíky, tým pádom nebudú zatekať= nebude kašľať.
@lubik87 dakujem za radu co sa tyka fenistilu. Ked si precitas diskusie ohladne odsavania soplikov tak skoro vsade mas ze co najmenej lebo sa viac tvori sopel. A aj to mam vyskusane ked bola uplne malicka sme jej odsavali a nemalo to konca kraja ako nahle sme pomenej odsavali ze vytekali von tak jej rychlejsie presli sopliky
@janarad nečítaj diskusie spýtaj sa doktora 🙂 ja ti dám len otázku...ty keď máš sople tak.nechas nech ti tečú po brade a až potom fukas alebo hneď ako cítiš že.mas plný nos ? Ja neviem.kto.to vymyslel že sa tvorí viac soplov 🙂..treba dať vodu do nosa , odsať a zasa vodu ..hygiena nosa je veľmi dôležita 🙂 a fenistil.poznas dávkovanie ? Na 1kg je 1 kvapka 🙂
🐱🐭 pri soplíkoch si pomáham homeopatikami na priesvitné tečúce arsenicum album a na biele kalium muriatikum. Samozrejme morská voda Sterimar baby a prípadne na odpuchnutie sliznice nasivin soft
a väčším deťom na kašeľ Mišpulníkový sirup - dostať len vo vybraných lekárňach
@janarad A odsávaš soplíky ?