Pomôžu na detskej psychiatrii dieťaťu ktoré sa sebapoškodzuje a ma príznaky depresie? Ak áno poznáte nejakú?
@kiki68 myslíte že psychológ ju môže poslať tiež?
Keď sa sebapoškodzuje, to nie je na urgentný príjem? Nečakala by som.
@aurelia2000 lebo snažila sa siahnuť si na život ale keď mi to povedala tak ževraj to bolo dávno.
Smer urgentný príjem, povedať, že sa pokúsila o samovraždu, nevieš kedy, ale zdôverila sa ti s tým, že sa samopoškodzuje, má depresie...automatický ju hospitalizujú na psychiatrickom oddelení....nečakaj...choď s ňou hneď...
@earlgrey ďakujem vám strašne moc, porozprávam sa s ňou a spravím všetko čo bude mojich silách aby som jej pomohla a aby bola v bezpečí
@melisa_000 Je to pre jej dobro...ak sa raz pokúsila a nevyšlo, nedajbože to skúsi znova a čo potom 😔 ja by som vážne nečakala...
@earlgrey ževraj to skúsila dva krát, puklo mi srdce, neviem čo by som bez mojej dcérky robila 😢. Dúfam že jej tam poskytnú pomoc ktorú potrebuje aby sa cítila lepšie.
@melisa_000 držím palce, ak to nie je vymyslená téma (mala by byt dcera snad v skole), balte veci a chod s nou do nemocnice, hospitalizuju ju hneď.
@gemerka17 ďakujem vám strašne moc, dcéra príde domov okolo 14:00, ale rozmýšľam či jej to mám povedať a porozprávať sa s ňou o tom alebo tam hneď pôjdeme
@melisa_000 Choď hneď, koľko má rokov ak sa smiem spýtať?
@earlgrey bude mať 16
@melisa_000 Ach jaj, a nevieš dôvody, prečo sa o to pokúsila? akože nepíš ich sem, len či vieš, čo ju trápi. Ono je super, že sa ti zdôverila, pravdepodobne chce tvoju pomoc, tak jej pomôž tým, že ju vezmeš do nemocnice...
@earlgrey dôvody mi povedala a nechcela mi o tom povedať keď bola vo veku 11-14 , dúfam že povedala všetky hádam sa nebude hnevať že ju tam vemzem.
@melisa_000 Hnevať sa možno bude, ale je to normálna reakcia, kto chce byť v nemocnici? Nikto...pozri, termíny k psychiatrom sú hrozné..čakacia doba niekoľko mesiacov...ja nechcem strašiť, ale môj brat spáchal samovraždu a keďže som bola malá vtedy a nikto nevedel, čo ho trápi, nezdôveril sa nikomu a tak to skončilo...mamina si to dodnes vyčíta...a to už prešlo skoro 30 rokov od jeho smrti...
@earlgrey to má veľmi mrzí, úprimnú sústrasť
@melisa_000
tá sebevražda teda nie je aktuálna? dobre som to pochopila?
tak tým pádom urgent nie.
Išla by som k jej dr.
môj syn sa tiež sebapoškodzoval keď mal asi 13 rokov, riešili sme to so psychologičkou cez Cccp.
Myslím, že jej pomôže tak terapia so správnym človekom a milujúci domov. Nie psychiatria a lieky.
@melisa_000 v nitre je psychiatrické oddelenie pre deti
@mondolina pokúsila sa o to pred pár rokmi ale sebapoškodzovanie u nej je stále 😞
Tak to potom bude skor na psychologa/ psychiatra. Preco tam nie su nasadene uz davno lieky? Aspon na nejake dva roky. Plus terapie.
@kiki68 už vystriedala 2 psychológov a chodí tam už nejaké 2 roky
Rozprávala si sa s ňou?
@melisa_000 potom niekoho ineho? Alebo mat skusenost napr zo zahranicia?
@melisa_000 smer psychiater. Ak sa poškodzuje aj teraz tak urgentný príjem v nemocnici.
@earlgrey áno
@melisa_000 a rozhodla si sa jej nejako pomôcť?
@earlgrey samozrejme, nechcem aby moja dcérka trpela
@melisa_000 najskor Psychiater ako taky a potom oddelenie. A kde, to uz je podla toho, kde byvate