Pomohol vašim deťom Staloral 300?

zuzkamarket
2. feb 2013

Mávame svrbenie v ústach a aj svrbenie v ústach po zjedení jablka. Staloral užívame asi 3 týždne. Prekonali sme aj bolesti brucha. Ak to niekto užíva dlhšie , chcela by som vedieť či sa dostavili kladné výsledky?

zuzi79
2. feb 2013

moja malá začala brať Staloral 300 pred pol rokom, popritom berie Xyzal, ten skúsime vysadiť asi po roku a pol užívania staloralu. Chvalabohu nemáme žiadne ťažkosti s jeho užívaním, nesvrbí ju to ani nič podobné, a ja som sa toho veľmi bála na začiatku. Jediné čo na nej badám je, že niekedy po podaní pod jazyk začne niekoľkokrát za sebou kýchať. Iné účinky nemáme, ale tie čo píšeš ty sú úplne bežné pri užívaní . Liek sa berie 3-5 r. takže na nejaké zlepšenie je veľmi skoro, ale dcéra kamošky to berie a má sa podstatne lepšie. Ja som niečo podobné v detstve tiež brala a úplne som sa z alergie vyliečila, alebo vyrástla - neviem. Moja dcéra má alergiu na roztoče a ja som ju tiež mala. 😵

zdenulka1
19. feb 2013

ahojte babi ja sa chcem opitat nam to prislo dneska staloral a nechapem ako to mam davat tam je pisane to modre viecko davat 1 den 1krat 2 den 2 a tak dalej a na 6 den az 10krat a potom fialove viecko 7 den 1krat 8 den 2 a bla bla a na 11 den 8krat a potom ako dalej dakujem moc zdena

xlucia
19. feb 2013

zuzkamarket po svrbeni v ustach a aj po jablku nam kazali znizit davku. zavolaj alergolobgicke
zdenulka nedostala si k tomu knizku? modry vrchnak je mala koncentracia, s tym sa zacina a po par dnoch je uz stale len fialovy vrchnak, bud denne, alebo dva krat do tyzdna podla toho ako sa rozhodnete. v tej tabulke to nemate?