Pomohli nejakemu dietatu inj.cerebrolysin?? Moj syn bude mat 4 roky. Predpisala nam ho neurologicka lebo ma oneskoreny vyvoj reci a koordinacne poruchy.
Nám nepomohli vôbec 😟
Ahoj,sú to síce už roky ..ale keď mala moja dcéra Linda skoro tri roky,ostala nám pár dní ležať v kome.Cerebrolysin brala potom ,ako sa prebrala .Po kóme ostala znova ležiaca ,zaplienkovana ,strašné jej utekali jednomockobvplyvom vysokého vnutrolebecneho tlaku.Nevedela sedieť ,nekomunikovala ...a to do nemocnice prišla po vlastných ,dávno odpliemkovana a hovoriaca.Cerebrokysin podľa mňa určite pomohol..do cca pol roka sa vrátila presne tam ,kde bola pred komu.Dokonca bola ešte šikovnejšia ako predtým .Takže u nás dobrá skúsenosť
@mamkalentedkova fiha vela zdravicka jej prajem teda 🙂
@noemi125 ďakujeme ..ona je bojovníčka ..minulý rok prežila komu druhýkrát ..tiež sme chceli cerebrolysin ale nakoniec ju neurochirurg poslal do hyoerbarickej komory ..tá je tiež super ..teraz užíva dlhodobo Lucettam na podporu mozgových funkcií .
@mamkalentedkova a to od coho ze uz aj 2x ? Jezis fakt ze bojovnicka
@noemi125 žiaľ,má vrodenú Dandy-Walker malformaciu so sekundárnym 4 komorovym hydrocefalom ..má voperovane shunty ..ale už viackrát jej zlyhali a následkom vysokého vnutrolebecneho tlaku sa dostala až do bezvedomia a konatickeho stavu .Napriek tomuzje úplne na nerozoznanie od zdravých detí a v škole sa výborne učí.V júli už bude veľká ,12 ročná slečna 🥰
@mamkalentedkova všetko dobre vam prajem do buducna
@noemi125 ❤️❤️❤️ ďakujeme ..aj vám hlavne toho zdravíčka ..verím,že cerebrolysin vám dopomôže 😘
@latarina mne sa mala narodila predcasne a davali jej ho v nemocke. Nastastie je mala v poriadku ja myslim ze jej dost pomohli mala hypotoniu a teraz je velmi pohybovo sikovne a mudre dievcatko