Citam rozne nazory na SAB SIMPLEX, mam ho tiez doma a mala som pocit, ze mi babo po poziti este viac zacalo plakat a skrucat sa.... zaujimalo by ma, ci vasmu babatku pomohli, uskodili, alebo ste nezaznamenali vobec ziadne zmeny.
nie, sabsimplex nepomohol, nepomohol ani espumisan, nam pomahali prirodne kvapky babycalm
dcere velmi pomohli a synovi vobec nie.Ale jemu nepomohli ziadne kvapky.
Mojej staršej nepomáhal, mladšej som už ani neskúšala.
Asi je to individualne ako s kazdym liekom, niekomu pomoze, niekomu nie...-niekomu napr staci paralen, niekomu nezabere...a ani tomu, komu zvycajne zabera, nemusi zabrat vzdy... 😉 Mne sa zda, ze nam pomohol a viac ako Espumisan...
Pomohli, ale len na krátko. Ešte skús vynechať vo svojej strave mlieko.
mojej dcerke nepomohli, skor by som povedala ze jej po nich bolo zle, grckala mi zlepene mlieko 😒 šmarila som ich do koša po 2 dnoch uzivania, pomohli nam az probiotika bio gaia
áno,jednoznačne pomohli,dávali sme len tie....ide o to kedy a ako si ich dala
ano, tieto kvapky su velmi dobre a mohohli.
Nie, nepomohli.
nam viac zabrali kvapky BABYCALM a hlavne par lyziciek kamilkoveho caju, aj napriek tomu, ze sme len kojeni
ano. zacali sme probiotikami biogaia, potom espumisanL, babycalm a nejako sme skoncili pri sab simplexe a to este obcas pouzivame aj teraz (napr ked papa mlady hrasok).. fenykel sme nemohli davat cca do 9 mesiacov, co jej robil viac skody, nez osohu..
nie nepomohli, ani Infacol, Espumisan...pomohol iba cas, neodspate noci a trpezlivost ☺
nam nepomohli, pomohol espumisan a uzivali sme ho az do siedmich mesiacov
my sme s prdikmi problemy nemali, iba mal tvrdsie brusko, tak nam ho dr predpisala a pomohlo to
my sme kv. odmietli pomohol nam čajik harmančekový detský
ked mala dcérka koliky nezabralo nič.ked syna začalo bolieť bruško dávala som mu 5kv.espumisanu po každom dojčení a bol kludnučký.a tuším pri dcérke nám trošku tie koliky zmiernilo to že ja som začala piť feniklový čaj
nie,u nas zaberal espumisan
ano ,nam pomohli,ine sme ani nedavali 😉
nám pomohli, ale niektorým dieťatkám nepomôžu ☹ Poškodiť mu v nich nemá čo, fungujú tak, že v podstate "roybíjaj/ vzduchové bublinky v čreve na menšie a dieťatko sa ich ľahšie zbaví prdíkmi. Takže ak si mala pocit, že bábätku bolo po Sab Simplexe horšie, tak to asi s kvapkami nesúviselo. Určite by som ich ešte skúsila dať, ono sa má dávať 15 kv pred každých dpojčením myslím, poddávkovávanie má za následok, že nefungujú. Espumisan je to isté. Fenykel opatrne, napr v čajíku, niektorým detičkám môže pomlcť, iným skôr koliku zhoršiť- rovnako to platí aj o fenykli, rasci a pod v strave dojčiacej matky- pzor nap na kojacie čaje. Ešte môžeš skúsiť probiotioká, napr Infants Dophilus.
Ja som ich davala mladsiemu synovi a maly nemal problem s kakanim.Ziadne bolesti,krce.vzdy rano sa nam pekne sam bez pomoci vykakal.je to asi individualne...niekomu pomozu-niekomu zas nie.treba vyskusat aj ine,ak mas pocit,ze miminu nepomahaju.
nam taktiez pomahali, skusali ame aj Espu. ale Sabik ako sme ich volali bol lepsi.
Ahoj, nam velmi pomohli, prve dva mesiace sme sa dost trapili s bolavym bruskom. Davali sme par kvapiek na cumlik, ked bol problem, okamzite pomohli. Nedavali sme ich podla navodu 15 kvapiek kazde krmenie, ale fakt iba vtedy, ked bolo treba.
Este nam velmi pomohol aj feniklovy caj, 1-2 cajove lyzicky, striedali sme ho s kvapkami.