Maminky.. Boli ste niektorá tento rok v kúpeľoch v SRobarovom ústave? Ako tam bolo? Ako to tam funguje? A pomohli vám? Ďakujem
My máme často infekciu HDC a oslabenú imunitu. Doktorka nám odporúča tento ústav. Ď
Boli sme tam sice daaavno, a 2 detmi naraz, a velka spokojnost. Dokonca sme tam dcere prisli na to, ze ma celiakiu. Klud, relax, spokojnost, procedury. Fakt dobre.
Dobrý deň, možno nezvyčajná otázka, ale bol by nejaka mamina ochotna zameniť si termín? My máme nástup 23.8.do 6.9.2019 s dvoma deťmi, ubytovanie v bunke so spoločnou kúpeľňou. Potrebovali by sme skorší termín, najlepšie jún, júl
Nám to neschválila naša imunologicka, tak nejdeme 🙄 obvodná nám napísala papiere žiadosť všetko vyplnila ald bez imunol. To nejde
Ahojte,ja chcem ist 1x s 2mi detmi ale ina na tu diagnostiku nakolko kupele budeme absolvovat v nardejove,bol tu niekto iba na diagnostike? Ako dlho tam budememe,skusenosti? Dakujem
@lea2201 A aku máte poisťovňu?
My sme union a išli sme od obvodnej imuno nesuhlasila
Aj nám ho odporučila pre to isté, ale ja som na základe recenzií si vybrala kúpele Lučivná. Sama si môžeš vybrať kam ísť s dieťatkom do kúpeľov.