Pomohli vam resp vasim detom ortopedicke koberceky a podlozky na ploche nohy? Ak ano, s ktorymi mate najlepsie skusenosti?
nie nepomohli su na prevenciu a zhorsenie stavu
@simona20201309 vies mi pripadne poevdat, aj kotre si kupila od nich? Ci to len vo farbe je rozdiel?
@lylyjana univerzalne
@kacena4 ale no.... zhoršenie stavu? Ortopedické chodníky? A to si na to ako prišla?
@simona20201309 prepac vydadlo mi slovo "predchadzaniu"
@kacena4 🙂 jaj, lebo to úplne zmenilo význam 🤗👌
@lylyjana cez orthopuzzle.sk a naozaj by som iné nekupovala. Schvalne som objednala 3 sady pre porovnanie. Rovnaké len z iných stránok. Naozaj brutálny fejk. Tie puzzle boli mäkké, neporovnatelna kvalita.
,,Milí zákazníci, chceme vás upozorniť, že pod našou značkou ORTHO PUZZLE sa môžu ponúkať iné produkty na iných webových stránkach v iných štátoch EU.
Masážny koberček ORTHO PUZZLE je jediná legalizovaná zdravotnícka pomôcka (ZP) pre trh EU. To znamená, že produkt prešiel všetkými potrebnými lekárskymi, toxikologickými a bezpečnostnými testami.
Produkty iných značiek tieto testy nemajú a preto parazitujú pod našou značkou."
Dcéra síce ploche nohy nemala, ale nemala ani 2,5r a mala už krásnu ukážkovú klenbu. Určite to ma niečo do seba, ale treba cvičiť, správnu obuv, veľa pohybu...