Pomohla vášmu dieťaťu soľná jaskyňa?

mata391
10. jún 2022

Ahojte, prosím vas, 3 ročná dcérka je veľmi často chorá. Stále ma sopliky, zahlienena, zachripnuta .... Teraz mala aj skolkrarsku bakteriu Moraxelu. Napadlo mi skúsiť solnu jaskyňu? Chodili ste s dieťatkom? Pomohla?

sunny15
10. jún 2022

V žiadnom prípade neodporúčam,nakoľko je to umelo vytvorené,je to uzavreté a chodia sa tam za účelom liečby nadýchať rôzny pacienti s rôznymi bakteriami.Vela deti si odtiaľ ako suvenír donieslo rôzne ďalšie nákazy.Ak už chcete ísť do jaskyne tak rozhodne do prírodnej.

julinka66
10. jún 2022

Mne osobne pomohla mala som dlhodobý alergicky kasel

riskoh
10. jún 2022

Nie nepomohlo nám to,imunita sa musí postupne vybudovať,syn bol tiež po nástupe do ms dosť chorý,pomohol nám športovanie a dlhší pobyt pri mori

mandzula
10. jún 2022

Neodporúčam, čo viem, väčšina z nich má problém s plesňami.

3009
10. jún 2022

@mata391 mne to nepomohlo a keď si prečítaš aj recenzie tak zistíš, že umelé soľné jaskyne sú vlastne jed, nakoľko tú soľ na steny lepia lepidlami a to vdychuješ do seba aj s trochou soli. To ti určite viac pomôže kúpiť inhalátor a vdychovať Vincentku.

evkamotka
10. jún 2022

Radsej by som dieta vzala k moru. Bez ohladu na kupanie, nech dycha morsky vzduch

pribinak
10. jún 2022

Nie, nie a ešte raz nie. Radšej choďte k moru.

Tieto jaskyne je zhluk baktérií a plesní. V tej jaskyni bude s Vami dalších 5 non stop usoplenych deti.
To nie je ako pri mori, to je umele. Pri mori ten bruch prúdi, more ho prirodzene zvlhcuje.