Dobry vecer.Chcela by som sa spitat ma niekto skusenosti s touto bilinkou?Ze vraj pomaha pri probleme ked nejde stiahnut predkozku.Treba nam ist na zakrok a poradili anm najprv tuto bilinku ja som do teraz o nej nepocula.dakujem
aj nam,, naozaj 🙂 tiez len zakrok, zakrok, ze fimoza, dokonca parafimoza a postupne sa nam "dierka " k zaludu otvara, a sama som tomu neverila, kombinujeme kupel zo sledu a potom este triamcinolon mast, tu davame 2x denne a je vidiet 100% zlepsenie a malemu nikdy zakrok nedam robit 🙂 kedze mozme len raz dat odpoved, nakolko je to otazka, kludne mi napis do spravy 🙂 Zuzka.
aj nam to pomohlo.uz ani neviem kolko krat sme ho v tom sice kupali,ale pomohlo a mame pokoj
Tiez velakrat sme museli kupat, na etapy, ale pomohlo. Niekedy sa nepohlo ani trosku, niekedy celkom dost velky kusok sa uvolnil.
pomožýe to aj kd je to prilepené? malému som to stahovala do roka a krásne mu to išlo, ale potom sa priečil a nechcel, kričal a teraz si to aj sám stahuje,a le je tam len taká amlinká trhlinka, čo je uvolnená a tiež to ma prilepené, ako @anetkaadamko.slez som mala, aj sme sa kupali asi 2x ale nevidela som žiadny rozdiel.
kvietok23-ta masť, to je iba na predpis? našla som nejaké kortioidy, či také niečo, ale všetko an predpis, či mi to daju len tak volne?nechem mu moc zakrok davať, aby z toho nemal stresy, aj tak toho mam s dvoma dosť behačiek
Nám pomohla - asi po 3 použitiach. Fakt zázrak - som neverila, ak by som to sama so synom nezazila.