Dobrý deň , máme malé bábätko ktoré neustále plače nonstop , vyskusali sme raz kraniosakralnu terapiu no mám pocit že je to ešte horšie čo som myslela že sa nedá už . Pritom máme doma 1,5 ročnú 🥲 máte niekto skúsenosti ďakujem
@natall113 u akeho osteopats ste boli alebo sa chystate? Uz mate nejaku skusenost? Dakujem
@romik39 u akeho osteopata ste boli prosim?
@luciapavli49 nemám zatiaľ žiadnu skúsenosť, chystám sa do Trenčína do rehabilitačného centra Nádej
@natall113 dobrý deň chcem sa opýtať boli ste za osteopatom alebo na kraniosakralnej terapi a zabralo vám to? Máme podobný problém malá ma 3 mesiace a je to na nevydražanie stály plač. Nechce byť v kočíku, ani v nosiči na rukách len v jednej pozícii. A veľa sa mi dáva do luku. Ona ani neplače ona len reve a už neviem ako jej pomôcť 😟
@momotomo16 ahoj napíšem ti správu, ale boli sme na kraniosakralnej terapii a pomohlo nám to zo spánkom
@natall113 v čom prosím spočíva tá terapia ? Ideme aj my ale čítala som že sa to môže aj zhoršiť :( ja mám 7 týždňového chlapca a je hrozne uplakaný nervózny, nedá sa s ním ani cvičiť, hlavičku nechce dvíhať ...
@domcavesel u nás sa našťastie nezhoršilo. Celý čas sa tam hrala s dcérou, spočíva to v dotykoch, takže v podstate dcéru ako keby hladkala
@natall113 ďakujem, tak snáď sa nemám báť ak to spočíva len v tých dotykoch, dúfam že nám to pomôže :(
Obávam sa ako to zvládne aj on, nakoľko on hrozne plače pri všetkom
@natall113 a prosím ako rýchlo vám to pomohlo ? Koľko sedení ste absolvovali ?
@domcavesel moja dcéra nemá rada dotyky od cudzích ľudí, bolo to zložité. Boli sme len raz
@romik39 my ideme za dva týždne potom ti môžem dať recenziu