Pomoc pri prechladnutí a zápale hrdla

kamajka
10. aug 2014

Ahojte, takmer stvorrocny syncek mal predvcerom vecer zvysenu teplotu,dvakrat zakaslal,raz si vyfukal nos,vcera pohoda,bez teploty,soplikov,kasla. Dnes sa na nic nestazuje ale pozrela som mu hrdlo a ma ho mierne zacervenane,aj jazyk uz ladi do biela. V utorok cestujeme do Tatier,kupila som mu oscillococcinum,mam doma este homeogene9 dve tabletky,vcera som mu preventivne dala 2x nurofen sirup. Zaujimaju ma Vase postrehy,napady,osvedcene rady,recepty,ako by sme mohli predist rozvinutiu vaznejsieho ochorenia,dovolenku sme planovali strasne dlho. Myslite ze by sme to mohli nejako do utorka vyliecit nejakymi homeopatikami,alebo bylinkami? Alebo mam ist radsej na lspp po atb? Tie by som sice nerada davala,no ak je tam bacil,asi sa tomu aj tak nevyhneme. Dakujem za rady🙂

vefi89
10. aug 2014

@kamajka šalviu, max ale pohár za deň... to dávam ja, tiež štvorročnému. najlepšie by bolo kloktať sódu bb, ale to je hnus, to asi nebude chcieť.... skúsila by som ale pastilky pre deti na cmúľanie

marita27
10. aug 2014

čaj Cistus a colostrum

ninuska23
11. aug 2014

sprej prvem pomoci z aloe vera.je overeny že na hrdlo zabera dosť rychlo a možu ho aj deti. ak by si mala zaujem tak sa ozvy.ma dosť vela využiti.

timuska26
11. aug 2014

@kamajka ahoj u nas velmi dobre zabera cajik na prechladnutie pre deti z lekarne, pred spinkanim mu robim, bo je dost ospaly ked ho vypije, med so skoricou, ja mu davam niekedy panadol sirup este. nostek ked tecie tak tri dni kvapkam nasivin pre deti a zvlhcujem ovzdusie, zapar dni sa maly citi super, ale my berieme aj hlivu ustricovu od walmarktu

monicka9
12. aug 2014

Homeopatika oscillococcinum na posilnenie organizmu a homeogene na hrdielko si nasadila správne.. Zvys kľudne dávky na častejšie podávanie. Super je doplniť prírodným sprejom salviovy volá sa Anginal od dr. Mullera. Ma príjemnú chuť aj je antisepticky a protizapalovy a chuti aj mojim deťom. Čaj úvar zazvorovy a ochutiť medikom a citrónom aby velmi nestipkal aj ked stipkanie mojim deťom na zazvore nevadí. Z homeopatia môžeš podávať aj granulky volajú sa Echinacea angustifolia na imunitu dávajú si ako oscillococcinum na posilnenie imunity ale aj pri prepuknuty choroby. No a na noc kľudne daj aj panadol alebo nurofen sirup ten je navyše protizapalovy😊 toto zaberá mojim deťom k dr.nechodim len na preventivky tak držím palce nech sa vydari dovolenka😊