Pomoc pre Matúška

zuzka2110
3. feb 2014

Ahojte maminky,chcela by som poprosit,neviete o niekom kto by mohol darovať športovy kočík concord fusion?som slobodna mamina 2 ročneho syna,ktory nesedi,je vysoký a všetky kočíky su nám malé.Bohužiaľ od poisťovne máme nárok až po 3 rokoch,tento kočik je väčší ako iné,kedže chodime často na reh.pobyty veľmi by mi to pomohlo,prosim pozrite si aj vyzvu na ľudia ľudom.sk výzva anjelik Matúško.
Prosim ak sa niekto nájde vopred zo srdca ĎAKUJEME

priadka
3. feb 2014

Ahoj, len Ti chcem poradit, ze su aj ine vhodne kociky... ak by mali maminy pocit, ze by sa vam hodil prave ten ich, popros o premeranie dlzky plochy na lezanie. Aj my sme dlhsie vyberali, chceli sme zaroven dobre manevrovatelny koc, kedze vozit vacsie dietatko uz nie je take lahke. Nakoniec mame Baby Jogger Summit X3, je skvely. Odkukala som ho od jednej rodinky prave na rehab.pobyte. Dobre su aj Emmaljunga kociky, zial, u nas sa nepouzivaju. A este Bumbleride Indie je dlhy. Je to sice trojkolka, ale dobre sa ovlada.
Drzim vam palce 😉

zuzka2110
autor
4. feb 2014

Dakujem za radu idem ich pozriet,aj vy nejaky pouzivate?

danuella
6. feb 2014

manzel pracuje so zdrav. pomôckami, teraz idu prihlasovat aj kociky pre deticky, mozno by vedel nejako poradit aby ste sa k nemu dostali