som zufala matka. Pol rocny syn narodeny s razstepom chrbtice vsetko ok. V july operovany na pruh. Mame francizske mlieko 2 a uz aj prikrmy sa bojim davat vsetko ho zapekaaa 😭😭😭😭😭😭😭 olivovy olej do prikrmi nic, probiotika nic, sirup na zmäkcenie stolice nic
Tvrde bobky ako kamen, ze teraz tak plakal, ze som musela natiahnut gumove rukavice a normalne mu to zo zadocku vybrat. Caju a vody vypije denne skoro liter necely radte prosiiiim
@bobana297 daj mu do flasky slivkovu vodu zo zavaranych sliviek.
Nasmu to vzdy pomohlo
@bobana297 vyvar z ovsenych vlociek, tu vodu pouzit ako zaklad pre mlieko ci polievku. Gastro vysetrenie by nemohlo nasmerovat ta na pricinu?
@simsalabim neviem to ma ani nenapadlo gastro
Do všetkého treba davat pomlete lanové semuenka. Mozes ich pomlete, alebo aj trosku napisane vo vode
@bobana297 no tak ak ho vsetko zapeka, nejaku pricinu to musi mat, hlavne ked tvoj syncek mal aj ine zdravitne problemy.
@bobana297 u nás len pomleté namičené ľanové semienka pomáhali
u nas bol problém práve umelé mlieko,skúsila by som vymaniť značku ak môžete ...moj tiež vypil vela vody , čaju ,jogurty , polievky a vykakať sa problém velký ...skúšala som slivkovú šťavu , ovseny odvar atd nič neprinieslo zlepšenie....u nas je problém umelé mlieko , jedine beba je taká že sa z nej vykaka sam ostatné boli problém , stolica ešte stále nieje v konzistencii ako by mala byť ale aspoň to zvláda sám....
@katarina414 a ako presne sa to spracovava a zavadza
@bobana297 mojej pomáhala doma lisovana jablkovo- mrkvová šťava zriedena s vodou 1:1