ahojte trápi ma mojej dcérky pokozka hlavy od kedy som jej skúsila dať brezovy šampón od dixi od vtedy sa jej pokožka v hlave lupe skrabe a ma ju suchu vždy deň pred umytim jej ju natrem olejcekom ktorý mám doma na suché vlasy keď jej to trochu aj poskriabem stym olejom a umyjem vten deň ma peknu pokožku a nelupe sa jej a na ďalší deň znova áno pomôžte prosim ako jej to dať doporiadku 🙏🙏🙏🙏 kúpila som aj šampón ktorý obsahuje viac olejov ale nič ...som si aj všimla že jej pri umyvani vypadnú viac vlasov ako inokedy nič extra ale určite viac ako predtým y ma 7r😔😔😔 ďakujem
@andrea_prestastna ona ho nepoužívala len ja ale keďže je prírodný tak som skúsila a neurobil jej dobre už mesiac ma takú suchú pokozku v hlave 😔
@noemikatka tak konopny sampon naozaj pomoze
@noemikatka dixi uz davno je jeden bordel moja svokra ho roky pouzivala a nedala nan dopustit az kym nedosla na flasu ktora po 2ch pouzitiach putovala do kosa, svagrina ho tiez pouzivala este v casoch kedy to nebol uplny odpad lebo sak dobry, lacny 🤦a mojim dievcatam raz na prazdninach stacilo umyt hlavu a tie droty co s vlasov ostali som nevedela mesiac skrotit o pokozke nevraviac... Skus kupit nieco s ureou a neutralnym ph eucerin, sebamed malo by to pomoct a upokojit pokozku.
@noemikatka dobry deň. Ako ste sa tých suchých miest prosím zbavili? Tiež dcére 5r sa take miesto vzadu vo vlaskoch vyhodilo, ma to len červene, nesvrbi ju to, ale nič nám na to nezaberá. Čo Vám prosím pomohlo? Za koľko ste sa toho zbavili prosím? Veľká vďaka.
@noemikatka kup prirodny tuhy sampon a nie umelinu od dixi prosim, aleboked nechces tuhy kup konopny tekuty