Pokazený žalúdok u 6-ročného

monuliak9
1. aug 2022

Ahojte. Chcem sa spýtať, malý spal minulú noc u svokry. Doma mi strašne s jedlom vymýšľa, papá malo a samozrejme pani svokra sa aj po mojich upozorneniach snaži bohate to dohnať. Večer zjedol granadír, vypil nejakú melonovu zbrndu, balík chipsov a nato kakao 💁
V noci sa sťažoval že ho boli bruško ale stolica bola normálna. Ráno sa povracal, ale potom nič , jedol normálne celý deň sa salil akoby nič. Teraz v noci prišiel za mnou že mu je zle a zas sa pogrcal. Ziva sa mu vkuse tak asi to je od žalúdka pokazeného, máte niekto skúsenosť ? Alebo žeby nejaká viróza ? Ja len že to by vracal možno častejšie . Ďakujem za rady

patus_2
1. aug 2022

@monuliak9 možno to je len z jedla, ale je pravda, že teraz je v okolí rozšírených veľa vracacich vírusov 🤷 daj mu len niejake ľahšie jedlo, daj pozor na pitný režim, môžeš aj nejaký čajík na žalúdok. Mne na prejedený žalúdok najlepšie pomôže trošku coca-coly. Nie veľa, možno deci.

h2
1. aug 2022

@monuliak9 Ahoj, môže to byť vírus, aktuálne sme to mali so synom (najprv on, potom aj ja). O dva dni bude OK.

ikissedagirl
1. aug 2022

@monuliak9 mozno viroza, mozno sa prejedol. Liecbu by som nasadila bez ohladnu na povod vracania 🙂
Dieta, pozorovanie.

monuliak9
autor
1. aug 2022

Ďakujem baby za odpovede, ja mám panický strach z črevných viroz tak snáď to nebude nič také 😞

andrejka1974
1. aug 2022

@monuliak9 teraz je viróza jeden až dva dni vraciame potom trocha hnačka a potom na druhý deň fit

monuliak9
autor
1. aug 2022

@andrejka1974 och bože takže čakať kedy to dostanem ja a mala 😞? Len to je divne že raz grcol, potom sa normálne salil hral u svokry zjedol vývar a buchtu a v noci zas, že dlhé intervaly sú medzi tym

h2
1. aug 2022

@monuliak9 Nemusíš to dostať. Môj syn to mal v stredu, u mňa sa to prejavilo v noci z piatka na sobotu. Môj muž bol celý čas non stop s nami a nič mu nie je. Dúfam, že budete v poriadku a že aj malý sa z toho čoskoro dostane.

andrejka1974
1. aug 2022

@monuliak9 my sme si s tím teraz prešli najprv najmenšia o dva dni ja potom o ďalšie dva dni muž a potom najstaršia dcéra ale už sme fit však uvidis

selest
1. aug 2022

Kludne aj viriza, je to teeaz vsade. Aj nas maly takto na pokracovanie grckal a kakal a pomedzito boli dni ked mu bo fajn a skakal ako koza. A potom aj my vsetci.. Z prejedenia by sa skor vygrcal a bolo by dobre

monuliak9
autor
1. aug 2022

@selest no on sa vygrcal a bolo mu skvele jedol skákal jak keby nič. No ale potom v noci zas sa raz povracal lebo som mu hlupana dala čokoládový donut z Lidlu a o druhej ráno hodil sablu. A odvtedy pohoda nič ho neboli skáče behá akurát sa mu veľa zíva a to mne mamina vravela že to je od žalúdka .

selest
1. aug 2022

@monuliak9 no nas celu noc zvracal, potom den aj noc super a potom zas celu noc a tak to islo tyzden. My s muzom sme si to odkrutili za 2 dni. Ved uvidis ako to pojde dalej, mozno mal ozaj len podrazdeny zaludok a mal mat dietu. Ale fakt kazdy okolo nas zvracia a hnackuje tak sa priprav ze to moze byt viroza.