Dobrý večer prajem
Vie mi niekto poradiť som už zúfalá
Mam 11 mesacneho babetka
Dala som mu papať pripinacik a poňom vipil džús,
A potom zjedol zemiaky zo zeleninov ,zaspal na 10 minút, vstal a začal mi strašne vracať ,bola som sním na potovost dali mu costi,l. ZDA SA MI ZE MU TO NEPOMOHLO LEBO MI UZ VOBEC NECHCE PAPAŤ AKO PRETIM PAPAL ANI MLIECKO NECHE TAK
A RAZ ZA DEM MI ZVRACIA, A TO ON OD MALICKA MI ESTE NEZVARAL NEVIEM UZ CO MAM ROBIŤ MOZTE MI NEAKO PORADIŤ DAKUJEM ❤️
Dieťa nemá dobre nastavenú stravovanie - z toho má pokazený žalúdok ... pribináčik, do toho džús, by som sa pos.ala aj ja ... dieťaťu nasaď probiotiká a naštuduj čosi o stravovaní takéhoto malého človiečika.
@katrinakdaniel7
11m a pribinacik a do toho dzus? A este zemiaky a na co tolko jedla pre boha.
Za prve..pribinak od roka je tazky na zaludok.
Za druhe dzus? Na co dzus..voda cista..aby si o chvilu nepisala, ze ma pokazene zuby.
A dotlacit chuda zemiakmi... asi by som sa dovracala aj ja. Asi mu je zle ked nechce jest. Hlavne aby pil VODU! MAMICKA. VODU. NIE DZUS, ANI ZRIEDEDNY DZUS. ANI NIC PODOBNE.
PANE NA NEBI 🙄🙏
@katrinakdaniel7 Pokiaľ dieťa zvracia, dávať mu jesť ľahké jedlá. Zeleninovú polievku, ryžu, piškóty,
čaj, vodu Džús mu nedávaj je ťažký na žalúdok. Aj tie probiotiká.
Nikdy som si nemyslela že to tu napíšem, ale čisto vymyslená téma. Nikto príčetný nedá 11m pribinacik a za tým džús. A hlavne profil založený 07/2024
A džús je aj kyslý, to určite nie je to čo pomôže žalúdku po zvracaní. A aj mimo zvracania, prekyslovat žalúdok džúsom. A o cukroch uz úplne pomlčím.
Najdi si na nete dietne stravovanie pri dietnej chybe alebo sa porad s lekarkou. Najskor len tekutiny - pri 11m voda alebo bezkofeinovy cierny caj osladeny glukopurom (oboje zozenies v lekarni). Pitom postupne ak nevyvrati tekutiny, mozes zacat opatrne s jedlom (napr ryza, ryzova kasa a pod.) my sme na pohotovosti dostali taky papier, ked mal syn rotavirus, a tam bolo presne napisane, co moze
Tak “pripinacik” vie pokazit zaludok aj dospelemu a na zvaranie ma 11 mesacny babatko tiez este casu dost… ach jaj 🫣
@katrinakdaniel7 hlavne mu už nedávaj pribináčik a už vôbec nie džús 🤦
Napisem to tvojou recou tak by si mohls pochopit.
11M DIETA NEMA CO JEST PRIBINACIKI ANI PIT DZUSIKI. NAUC SA NIECO O VHODNEJ STRAVE. VIDIS ZE ANI JEHO TELICKO NECHCE TEN ODPAD CO MU DAVAS.
Inak furt nechapem co rodicov vedie k tomu kupovat taku sra..ku ako je pribinacik malym detom. Ved je to este aj mega predrazeny “jogurt”.
@marth16 ver tomu, že dá. Ja som robila na sociálno právnej ochrane detí a chodievali sme do domácnosti. Matky tlačili do 3-4 mesačných deti pribinaciky, aj dva po sebe 🙄 nekojili, UM drahé, tak dávali pribinaciky a jogurty.
Z takého MENU by som som sa aj povracala. Chúďa dieťa. 11 mesiacov!
@katrinakdaniel7 prosím ešte raz a po slovensky 🙏