Pokazený žalúdok 5-ročného syna

31. okt 2024

Ahojte, synovi som včera dala prvýkrát popcorn (5 rokov) a teda dopadlo to tak že prevracal celú noc a vracia doteraz, ani voda sa v ňom neudrží 😕 nemám s týmto skúsenosti tak som si prišla po rady ako mu pomôcť?

bublinka1426
31. okt 2024

mne znama lekarka vravela slane tycinky a sladky caj ( dospely Coca cola)

agnes28
31. okt 2024

Nedavat mu po vracani nič, nech sa žalúdok upokojí. Odporúča sa 2 hodiny. Potom po lyzickach, čierny čaj vychladeny, nie teplý... jedlo žiadne, až keď toleruje tekutiny ... je tu takých tém kopec, treba si vyhľadať

glade22
31. okt 2024

Ja len, že to bude skôr nejaká viróza, teraz je toho plno. Popcorn ti nepokazí žalúdok. Maximálne ti zle sadne, vyvracias sa raz a hotovo.
Inak suhlasim s príspevkom vyššie

autor
31. okt 2024

@glade22 na virózu to nevyzerá, nehnackuje nemá teplotu a má dosť energie... Nič iba to vracanie, a včera mal prvýkrát popcorn tak to prisudzujeme zatiaľ tomu

autor
31. okt 2024

@agnes28 áno áno jasné že som hľadala 😊 zatiaľ dávam vodu a skúšam v malom množstve čaj zatiaľ 2 hodiny bez vracania tak snáď sa to už ukľudnuje 🙏

glade22
31. okt 2024

Moje deti nikdy nemali teplotu pri virozach a nikdy nehnackovali. Vždy len vracajú. Niekoľko hodín a je dobre

agnes28
31. okt 2024

Ono je to jedno, či je to viroza alebo niečo nesadlo, lieči sa to v podstate rovnako... ale tiež si myslím že to bude viroza... a u nás nabehne teplota až keď prestane vracanie. Podľa toho viem, že už grcat nebudú