Ahojte..co odporúčate na takúto suchu pokožku hlavy ,strašne si to vyskriabe urobia sa jej chrasty krvavé. 🙈😥
Skúšala som už rôzne šampóny a nič nezaberá niečím scim mate skúsenosti ďakujem
@noemikatka ahoj, my sme niečo takéto riešili pár rokov dozadu. Vtedy nám kožná povedala, že má dieťa tak suchú pokožku, že už žiadny šampón nepomôže. Kázala nám 1-2 hodky pred zmývaním pokožku premazať obyčajným krémom alebo mliekom Excipial. Po treťom raze sa to pekne zahojilo a už nikdy nevrátilo.
@evinka400 ja si mýlim ze jej to spôsobil prirodny žihľavovi sampon od dixi neurobil jej dobre už dávnejšie začala sa ju svrbiet stoho hlava vyskriabala si to ľade na hlave mala suché akoby lupiny skúsila som hader shorders z arganovim olejom tej jej pomohol ale prestali ho vyrabat tak skm skúsila iné šampóny z olejami ci na suchu pokožku ale nič 😥🙈
Odporucila by som tento Cystiphane BIORGA S Normalizujúci šampón.Sampony treba len z lekarne
@noemikatka ja si tiež myslím, že aj u nás to bolo zo šampónu, ale už si nepamätám z akého. Teraz používame obyčajný 7 bylín a už je dobre. Ale to premastenie pokožky urobilo zázraky. Neviem si predstaviť čakať a skúšať, ktorý šampón pomôže a riskovať, že sa to zhorší. Pokožku má extrémne vysušenú až do krvi, tam treba naozaj čo najskôr poriadne premastiť. Trebárs aj olivovým olejom.
Skúšali ste aj živicový šampón Repolar AbiCare? Mne zaberie vždy
Smer kozny, mne sa takto prejavuje seborea