Dobry den, prosim vas o radu co by pomohlo na zlepsenie chuti do jedla u mojej predskolacky. Ma len 17,8kg. Strasne malinko papa, v skolke vraj papa pekne nie vsetko ale zje. Doma mi zje dve tri lyzicky polievky a hotovo. Druhe nezje skoro vobec. Som z toho uplne zufala. Stazuje sa uz asi mesiacze ju boli brusko. Doktorka mi kazala zapisovat Kedy ju boli ci pred jedlom alebo po jedle ale proste hocikedy len dojde ze boli brusko a vracat🤷♀️Pritom nevracia. Som uz zufala davala som na radu lekarny Floraliv ale nevidim rozdiel.. na odbery ideme 10.6. Co by jej pomohlo trosku sa rozjest?
@masha123 Kym nebudu porobene vysetrenia - alergie, intolerancie, pripadne ine, tak by som sa o zvysovanie chuti nesnazila. Ak by sa aj podarilo, tak nahodou by mohla zjest viac niecoho, co jej skodi, radsej uz pockajte. Pripadne ak mas odsledovane, co akceptuje najviac, tak davaj jej jest hlavne to (ak to nie su sladkosti a chipsy).
To vyzerá na intoleranciu na nejakú potravinu ... nenúť ju jesť, tiež by si nejedla, keby Ťa potom malo bolieť brucho ... moja je tiež predškoláčka, váži 18 kg, od narodenia nechce jesť ... ona sa ale teda na bolesti bruška nesťažuje ... treba urobiť vyšetrenia krvi, ísť na odborné vyšetrenia alergo, gastro atď.
@masha123