Podpora chuti do jedla

simonatnv
20. mar 2023

prosim vas mate niekto skusenosti s vitaminmi na podporu chuti do jedla? ake kupit ? syn bude mat v aprili 7rokov ma len svoje vybrane jedla ktore zje. ucitelka v skole sa stazuje malokedy zje aj desiatu a este menej obed, zabrali u vas taketo vitaminy ?

jamimo
20. mar 2023

@simonatnv kamarátka dávala dcérke Pangamin

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simonatnv
autor
20. mar 2023

nie to so skolou nema nic spolocne on celkovo nechce nic jest nejako bol aj na testoch uz dva krat a mal vsetko v poriadku doktorka mi odporucila takto ze nieco na podporu chuti do jedla ale zabudla som sa spytat ze co asi

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
20. mar 2023

Peritol - na predpis...
nič iné nezabralo

heln
20. mar 2023

@simonatnv ja mam taku dceru, tiez ledva daco zje od malicka, tiez sa stale stazovali ucitelky, babky do mna hucali.... raz som sla do lekarne, tiez nieco take kupit, bol tam taky gulaty lekarnik a povedal mi: nerobte to, pozrite sa na mna ako vyzeram, tiez do mna tlacili a aky som teraz tucny.... nekupila som nic, ten pangamin nemusi byt zly, je to hlavne B vitamin a ine.... pediatricka povedala, ze je zivena dobre, krvny obraz mala dobry, doplname iba D vitamin.

mimka_lentilka
8. máj 2024

@deti95060810
@deti95060810 dobrý deň
Tiež mame dlhšie peritol. Áno, papa z neho viac, ale prosím vás, spozorovali ste aj zmenu správania? Lebo našej zhoršuje nervacke stavy. Bez neho je kľudnejšia, ale zase neje

konikmodry111
8. máj 2024

Keď som bola dieťa, na mne vyskúšali hádam všetko možné. A nepomáhalo žiaľ nic.
@mimka_lentilka Ja si pamätám že som bola strašne nervozna, odporná , potom mi ho aj vysadili po konzultácii s dr. Teraz beriem dlhodobo CBD kvapky a pomáhajú mi. Od tých 17ich som mala asi do 33ky 48kil. Teraz som sa vypracovala na 53kg a som spokojná

3petka
8. máj 2024

@simonatnv a čo tak brat dieťa take aké je. Tak mu nechuti, to sa bude vekom meniť. Pokial nechudne a krvný obraz je ok alebo nemá iné ťažkosti, tak načo zbytočne do neho pchať všeličo. Ucitelky a vychovavetelky nech si nazrú do svojho hrnca a potom nech mudrujú.
Ja mám ročného syna on mal zle výsledky krvi lebo je predčasne narodeny, tak nám dali Bvitko, ale nemal žiadne príznaky ako únava alebo nechutenstvo. Dávala som len dovtedy kým sa mu to neupravilo, inak má vyváženú stravu…a vždy papal pekne a všetko.

betulinka1
8. máj 2024

@simonatnv nepomáha nic. Moj bude mat 10 za chvilu. Stale je ako prútik. Nam dr nechce dat nic, lebo mame vsetky vysledky ok. Kedze aj dr je prútik tak on hovori, ze je to OK. Varim hlavne to co lubi. Desiata, to skoro nikdy. Ale zvykol si aspon ranajky. Za mna, skúšaj co ma rad, aspon nech papa zeleninu a ovocie. Povedz mu, ked nelubis nejake druhe na obede, daj si aspon ryžu, polievku, proste nieco. Zvýš kalórie. Lyžička arasidoveho masla, pohar mlieka, ked zvýšiš kalórie telo si zacne pytat viac. Ked nevládze uz, povedz mu este 5 lyžičiek, to kvoli roztiahnutiu zaludka.