Ahojte mamičky
Mám jednu otázku, v sobotu môj 14m syn dostal febrilny šok. Poobede nás hospitalizovali. Teplotoval sobotu nedeľu, ale pondelok už je lepší. Všetky výsledky sú vporiadku, nemá žiadne iné komplikácie. Rozmýšľam však podpísať reverz, je nesvoj, nevyspaty, kričí zlosti sa že sa nemôže hrať tak ako mal vo zvyku.
Myslíte že to bude odomňa netaktné? Tiež to tu už nezvládam a myslím si že doma ho môžem kontrolovať a prípadne ambulantne.
Ved uz vydrzte,ak nebudu komplikacie zajtra max.pozajtra vas pustia. Tiez vas tam nepotrebuju drzat nasilu. Asi by som tiez pockala ako pise
@dollyzv . Takisto by som si nezobrala na zodpovednost pripadne komplikacie svojho dietata.
A naco vás tam držia? Máte ešte dajake vyšetrenia naplánované? Či len na pozorovaní? Niekedy netreba ani reverz, len sa normálne porozprávať s dr. Aký je plán s vami a že chcete ísť domov
ja som podpísala reverz, ešte ma strašili, že keď odídeme tak ma v budúcnosti s dieťaťom nehospitalizujú....
mne to bolo vysvetlené tak, že sú kvôli poisťovni 48 hodinové hospitalizácie.
zvážila som pre a proti, na dets. oddelení boli vtedy samé hnačkové stavy tak sme odišli.
Asi bude lepšie sa poradiť s dr. ako tu na koňovi.
Nejde o netaktnost.mate ako rodič právo na reverz....rano by vás pustili.niet dôvod ho tam držať dlhšie.jefine možno kvôli poisťovni a jej byrokracii .
@simonal24 a keby sa mu doma nedajbože niečo stane tak si to beries na zodpovednosť? To že kričí že sa nemôže hrať ako mal vo zvyku a žiaľ je nevyspaty je len minimálna daň za to,aby bol pod dohľadom lekárov..nikdy by som nepodpisala za vlastné dieťa reverz ak by bola čo i len 1% šanca že sa mu niečo stane..veď z nejakého dôvodu vás ešte stále neprepustili..