Podpísali by ste reverz?

klaudi2808
2. okt 2023

Ahojte. Predvčerom syn (22m) zvracal a keďže neudržal ani vodu a hrozila dehydratácia hospitalizovali nás na detskom oddelení. Včera večer a dnes už ale normálne je aj pije a vlastne sme tu len na pozorovaní či nebude náhodou zvracať. Je z toho však nervózny a vystrašený z nemocničného personálu, ktorý chodí za iným bábätkom na izbe. Rozmýšľam podpísať reverz keďže ho sledujem aj tak len ja a personál pri nás takmer nie je. Čo si o tom myslíte?

pribinak
2. okt 2023

@klaudi2808 porozoravaj sa s lekárkou čo si mysli, kedy by vás mohli prepustiť
Lebo ak sa to upravilo len včera večer tak možno chcú aspoň 24 hod aby bol zastabilizovany

nafka0483
2. okt 2023

@klaudi2808 Tiez by som sa opytala ake vysetrenia este planuju, ake su vysledky predchadzajucich, ci este dostane napr. infuzie a kedy by vas mohli pustit.
To je zaklad aby som skusila posudit co dalej.

tamitamitami
2. okt 2023

Spýtala by som sa či mu ešte budú dávať infúziu prípadne robiť ďalšie odbery, ak nie šla by som s malým domov a o výsledky si zavolala.

ivanakaka
2. okt 2023

@klaudi2808 ja bych zostala

kate_cs
2. okt 2023

@klaudi2808 ja dôverujem doktorom a natoľko si vážim zdravie dieťaťa, že kým by mi nepovedali, že môžeme odísť, nešla by som. Poraď sa s lekármi.

alickapusinka
2. okt 2023

V žiadnom prípade by som nepodpísala reverz. Asi pre niečo vás tam držia. Porozprávaj sa s lekárkou že čo mu budú robiť a prečo nemôžte ísť domov.

jazula
2. okt 2023

Reverz by som určite nepodpísala, ale pýtala by som sa, aké ďalšie vyšetrenia pripadne liečba vás čaká a kedy plánujú prepustenie. Moja skúsenosť je, že akonáhle sa začneš aktívne zaujímať, kedy to vidia na prepustenie, posunie sa to na skôr 🙂. Ale reverz nie a pri dcérke by som nad tým už vôbec nerozmýšľala.

nika11103
2. okt 2023

Presne ako baby pisu . Ak by išlo o teba nech sa páči konaj ako chceš . Ale ide ešte o malé ani nie dvojročné dieťatko a ja by som bola rada že je pod dohľadom . To je až tak strašne naozaj vystresované z doktorov alebo skôr ty ? Určite ostan . Ja keď som mala malu chorú som si nič iné neželala len aby nás hospitalizovali a bola pod kontrolou kdyby neco ale vtedy vyhodnotili že netreba . Takze si to na jednu stranu aj “vaz”. Veď ide o tvoje dieťatko 🙂.

xux
3. okt 2023

Absolutne nie. Nikdy by som sa neodvazila mysliet si, ze sa do tychto veci vyznam lepsie nez lekar. Oni si tam ludi nenechavaju lebo sa nudia a maju toho malo..