Pediatrička nás poslala, nakoľko syn mal kŕče v bruchu a bolesť pod pupkom viac ako 3 dni na chirurgiu s podozrením na appendicitis. Chirurg nás poslal domov s tým že si máme dávať studené obklady, kľudový režim a diéta, v prípade zhoršenia máme ísť priamo na urgent.
Celkovo som bola zhrozená pred vyšetrením sme si museli robiť Ag test, predtým už bol na teste v utorok na ktorý nás poslala pediatrička. Vyšetrenie bolo dosť nepríjemné, okrem pohmatu ho dosť necitlivo vyšetril per rectum. Aj mal blbé poznámky ako či mu nedávam jesť, alebo či píšu písomku v škole?
Ahoj, nechcem ťa strašiť, syn mal 5 rokov, strašné kŕče, lekárka na pohotovosti povedala v noci, že si vymýšľa...Večer ho akútne operovali...
Sla by som za inym chirurgom!! To dnesni lekari nemaju chybu fakt alebo rovno na ten urgent nech ho vysetria poriadne.
@mirka.n aj u nás ako by bol simulant, teraz čakať čo bude?
@mila06 vyšetriť ho vyšetril až moc dôkladne.
ja mám zas dobré skúsenosti v MT nemocnici... dcéra mala cca 11 rokov, bolesti brucha, bola bledá, nejedla, niekoľko dní.... vyšetrili, robili soná na troch pracoviskách behom 2 dní, len zadravotníci mali problém že kto to zaplatí...báli sa poisťovne...
nakoniec nám dali lieky NoSpa, Hylak forte , a Degasin.... v prípade zhoršenia stavu rovno na chirurgiu...
Naša lekárka mu na druhý deň, vyšetrila moč a na základe výsledkov nás poslala do nemocnice
Aha ano zle som si precitala ale myslela som skor dake sono urobit, no tak ked ho to zacne boliet utekaj na urgent, drzim palce aby to nic nebolo
Pri podozrení večer na urgentne mi brali krv ,urobili RTG a hospitalizovali ma cez noc. Ráno brali krv znovu - zápalové hodnoty boli už zhoršené a urobili sono kde slepak potvrdili. Na obed šiel slepak von .
@cecilia29 krv mu zobrali na zápalové hodnoty, neboli zvýšené, potom ho dosť surovo vyšetril.
Áni moje neboli zvýšené na urgentne a na druhý deň už áno
Už mu bolo zle tak o pol 5 sme išli na urgent už mal zápalové hopdnoty zvýšené, boli sme aj na sone, čakáme na príjem. Chlapec je vystrašený aj veci som mu zabudla v tom strese zobrať, tak ešte sa raz budem musieť otočiť. Má 11 rokov.
Juuj no drzim palce nech to dobre dopadne a neboj lekari sa postaraju, hlavne ze ste uz tam.
Už nič nezostáva, len čakať, bolo to strašne smutné, keď som sa domov vrátila sama.
Bola som mu odniesť veci, nepustili ma za ním, sestrička povedala že ho ešte večer operovali, a všetko dopadlo dobre, mám volať po 13 hodine informácie o zdravotnom stave. Písala som si s ním tak sa drží dobre, ho to trochu bolí inak je v poriadku a že je stále v posteli holý🙂
Juuj no nakoniec to dobre dopadlo, chudak maly nech sa drzi.
Aj ja som tak mala....len mna nechali na pozorovani tyzden v nemocke...tiez lad, dieta, nic viac....to som mala asi 16, pocas tehotenstiev sa to zhorsovalo a 2 roky po 3 tehotenstve mi ho vybrali....takze nejakych cca 10 rokov som s nim este vydrzala...raz som myslela, ze mi uz muz zavola sanitku aky som mala zachvat....