Podivný vírus - zvracanie a zimnica

1. jan 2023

Ahojte, boli sme na návšteve u starých rodičov. Najprv všetci zdraví, potom sa u detí začalo prejavovať vracanie, bolesti hrdla,bolesti hlavy a tak.Neprišlo na odrazu u všetkých, ale tak postupne. U každého inak. Niekto len vracal viac razy po sebe, niekto kašlal alebo smrkal. Predtým boli na návšteve u druhých starých rodičov, tam všetci zdraví, ale cestou odtiaľ v aute to u detí začalo. Tiež zimnica atď. Teraz po 2 dňoch je tolepšie, ale naozaj neviem o aký vírus ide.

weronika171717
1. jan 2023

Stačí pozrieť na oblohu a máš odpoveď.

janinamojka
1. jan 2023

Je chrípková sezóna,všetci to máme..

michmich
1. jan 2023

U nas to bol covid. Vsetci sme sa nakazili v rodine. Vianoce budeme oslavovat dnes lebo sme boli 24. vsetci na tom hrozne.

autor
1. jan 2023

@weronika171717 Ďakujeme, chrípku mávame všetci, ale takúto silnú ešte nie. A u každého s inými prejavmi.
@janinamojka

dominidi
1. jan 2023

U nas tiez covid takto

autor
1. jan 2023

@michmich Ďakujem.
@dominidi

lenkakravcova
1. jan 2023

My tiež všetci. Deti mali 39,7C teploty par dni. Robili sme si covid test, negatívny, takže to bude nejaká iná viróza. Kamaráti iné deti majú teploty nad 39 už piaty deň, dospelí 4 deň na striedačku so zimnicou. Vraj to je taka chrípková vlna co prešla pred mesiacom Nemeckom, následne teraz Česko a Slovensko to ma.

marca12
1. jan 2023

Aj my sme to mali. Dva dni nevolnosti potom zvracanie,hnacky a az o par dni teploty,zimnica. Test na covid negativny.

joe33
1. jan 2023

Črevná viróza

jana_eyre_2
1. jan 2023

Podľa mňa toto je tiež covid x pomiesany s chrípkou, len to už proste nezachytavaju ani testy ak si ich niekto ešte robí.. ja som deťom testy robila raz, ale keďže sa tie choroby točia už dlhšie, tak si myslím že sme mali už všetko.. kovid nezmizol, ani chrípka.. my máme teraz doma prehánky, doniesol najstarší a postupne ideme všetci.. (od novembra bola u nás angína, chripkokovid, a do školy sa už nedostali.. cely rok sme boli stále chorí skoro) "príjemná" bodka za na prd rokom.. choroby sú a budú, hlavne nech už prejdú a nech neexistujú tie vážne choroby ktoré ohrozujú na živote.. takéto obyčajne prežijeme a zabudneme...

luccija
1. jan 2023

@jana_eyre_2 ty si nastúpila do práce ako to zvládaš?

jana_eyre_2
1. jan 2023

@luccija celkom sa to dá, ja som našťastie bola chorá len keď som mala voľno.. a tym, že robím len ranné zmeny a muž pracuje z domu tak to je super.. deti zväčša sú ešte v pyžame keď sa vraciam.. len na vstávanie o pol 4tej som si musela zvyknúť, ale ako som si nastavila už režim tak ani to mi už nevadí.. 🙂 jediné čo z toho veľmi negatívne vzniklo bolo že som dostala mikrospánok za volantom a spôsobila nehodu ešte na začiatku ako som začala.. ale našťastie nikomu sa nič nestalo a odniesli si to len materiálne veci a ja som sa poučila že musím piť veľa kávy, žuť žuvačky a nahlas si spievať keď šoférujem 😅

kiki68
1. jan 2023

Podla mna nejaka verzia covid.

gabika0825
1. jan 2023

Môj partner mal to iste. Je to nejaká chrípka, niekto ma nádchu, niekto zápal priedušiek a niekto angínu a potom sú tu takéto krátke prechladnutia.

autor
2. jan 2023

Ďakujem za všetky odpovede.

luccija
2. jan 2023

@jana_eyre_2 uf to sa zle číta:(ale na šťastie sa nič nestalo.Tak to Ta obdivujem ja občas vstávam 5:20 a pre mňa to je trest a pokazený celý deň.Ak vieš večer zaspať v dobrom čase to je veľké plus ja neviem...idem spať nasilu, lebo viem, že ráno vstáva. Tak sa teším, že si si našla prácu a zosuladila deti a rodinu🙂

jana_eyre_2
2. jan 2023

@luccija ďakujem 🤗 veru ťažko sa mi zvykalo chodiť skoro spávať, ale práve tá nehoda má nejako dohnala k úplnej zmene režimu, hrozne ma to vystresovalo.. este že som vrazila do veľmi milého chlapa čo namna nekrical, lebo to by som už asi ani za volant nesadla..