Početná stolica bábätka z mlieka

vierkainka
1. dec 2022

Ahojte,moja mesačná dcérka prešla z Nutrilonu Nenatal na Nutrilon comfort & colics.Odporucila nam to detska doktorka.Malinka mala problém so stolicou a bolesťami bruška.Z tohto mliecka comfort ma stolicu aj 2 krat denne,alebo ked si aj silnejšie trošku poprdka..
Spinká pekne,bokesti uz chválabohu nema.No len ja teraz neviem ci je to takto v poriadku,ze má stolicu tak ako to opisujem vyššie...Mam obavy,ci bude vôbec pri takom niecom priberať.Doktorku budem kontaktovať,rada by som vsak vedela aj vase skúsenosti.Dakujem.Vierka.

vierkainka
autor
1. dec 2022

🙂🙂🙂

anavixy
1. dec 2022

2x denne este nie je pocetna stolica 🙂 za mna uplne ok, ak je brusko ok a babo bude prospievat (co uvidite na dalsej poradni)

nikpa
1. dec 2022

@vierkainka 2 krát denne je podľa teba veľa? Bábätko v jej veku môže mať kludne aj 5 stolíc denne. Nehladaj problém tam kde nie je. Dcérku neboli bruško, odchádzajú jej vetry a zbytočne stresujes. Pediatričku s týmto radšej ani nezatazuj 🙂

vierkainka
autor
1. dec 2022

@nikpa ďakujem.🥰🥰tak som rada,ze je to v poriadku.Ukludnila si ma.

pribinak
1. dec 2022

@vierkainka mnohe bábätka kakajú pri každom papani, saci a vylučovací reflex sú prepojené
Čiže bábätko môže naozaj kakat aj 5-6x za deň

vierkainka
autor
2. dec 2022

@pribinak ďakujem,toto som nevedela.🙂

miadi
2. dec 2022

Moje deti sice umele mlieko nemali ale v tom veku kakali minimalne 2x za den syn 5-6x denne. On maval 15-20 plienok denne. Z 3.2kg porodnej sa vypapal materskym na 9kg v 3m . Kde je prijem tam je aj vydaj. Asi babatku nove mlieko chuti ..