Ahojte nastupujeme tento rok do Tetisu s malým, mate aktuálne info? Máme nadštandardnú izbu aký je rozdiel medzi veľkou a malou nadštandardnou? Kto ste boli s detičkami, rozhýbali sa vám, pomohlo im to po jednom pobyte? Mam pred tým respekt lebo môj syn je dosť režimovy, zaspáva v tichu atď a vraj je tam dosť hluk . Nechystáte sa tam niekde v apríli alebo marci?
@zeminka187 boli sme 3 krát so synom, všetko ako píše pani nadomnou, môj syn bol po procedúrach tak unavený, že len spal, žiadny hluk mu nevadil. A určite nám to pomohlo, v máji ideme zas.
@striga8658 len ci je tam aj čas na nejaký spánok keď doobeda samé procedúry aj poobede , môj syn má rok a ma dva spanky a zrovna ten doobeda ma taky potrebný. A uspavali ste ho po procedúrach v kočíku alebo išiel na izbu do postele?? Potom s jedlom ako to tak vychádza?
@pe_mi ďakujem inak bývajú procedúry aj cez víkendy?? No mam trosku stres lebo s malým som ešte nikde takto nebola on ma rok ale je to režimov dieta ,spánok ma doobeda no budeme to musieť nejako skĺbiť. A s návštevami ako je to tam ? Mozu dôjsť aj na izbu ale bo nie
@zeminka187 v sobotu doobeda bývajú procedúry,aj 1x cvičenie.v nedeľu je voľno.
Návštevy môžu prísť.ale na izbu nie.v areáli vonku
@zeminka187 ja som ho neuspavala, po tretej procedúre odkvacol, vždy som mala so sebou kočík, tam som ho položila, zakryla dekou a spinkal, keď spal počas obeda, som mu odložila a dala, keď sa zobudil.
@striga8658 ako to tam fungovalo v kuchyni? Dali jedlo aj do doz že by sme si to vzali treba na izbu alebo tak ?
@pe_mi aha tak to sa mi asi neoplatí ísť domov na víkend ...vy ste mali koľko v sobotu procedúr? A celkovo bývajú hlavne doobeda procedúry ci aj poobede ?? A to si tam s dieťatkom všetko absolvujem s malým, áno? Myslím tak ze nikde nečakám "za dverami" .
@zeminka187 mne sa zdá,že zakázali odchody na vikendy domov.mozes ísť napr od rána do večera v nedeľu,ale proste na spánok musíš byť naspäť.
Doobeda sú v soboty procedúry,v nedeľu úplne voľno
Cez tyzden procedúry vyjdú každému inak.niekto má voľno už o pol 1, niekto končí o pol 4.
Pri všetkých procedúrach si s ním.napr ale pri cvičení niektoré maminy nechajú len s fyzio,keď deti lepšie spolupracujú.niekedy to tak býva
Ale stále si s dieťaťom ty.
Moja vyvádzala ,ja som bola za dverami pri cvičeniach.pri iných procedúrach spolu,to sa vyžaduje.nikto ti tam dieťa nebude strážiť
Zober si misky umelohmotne na obedy.ned nebudeš stíhať,dieťa ti zaspí a podobne.tak si len prehodiš do misiek a odložíš na neskôr.nejake puzzle,koberčeky na zem pre dieťa , vlastne príbory
Kanvica a chladnička su k dispozícii.
Na izbách je teplo až moc.zimy sa báť nemusíš.
V kúpeľniach je k dispo aj vanička, detská postieľka je na izbe s perinami všetko.ciste a udržiavané.kazdodenne upratovanie .
Všade veľmi mily personál ozaj
@pe_mi môžem sa opýtať, ako je to potom na štandardných izbách riešené, keď napríklad potrebujem ísť na toaletu alebo sa umyť, osprchovať, že čo s dieťatkom? Je k dispozícii sestrička na postráženie alebo čo?
Malý bude mať 14mesiacov a ja sa od neho nemôžem pohnúť fakt ani za roh, cudzích ľudí sa bojí, takže nejaké stráženie inou maminou neprichádza do úvahy....neviem,čo čakať.. či ho zobrať do kočíka a ísť spolu?🙄
Ďakujem za odpoveď.
@nika2018 ahoj,áno .mamičky to riešia ,že berú so sebou aj kočíky , kúpeľne sú dosť veľké , tak sa dá.
Alebo necháš dieťatko, keď zaspí na izbe v postieľke , klasické drevené,ktoré sme my mali ako deti.mamičky sa chodia aj neskoršie sprchovať.nemaj strach,že by si rušila.inak sa nedá.
@zeminka187 ahoj, v nadštandardných izbách neviem pomôcť.my sme chodili do obyčajných.
Hlučné prostredie je.ved na jednom mieste je kopec ľudí,deti.treba si odkomunikovať, poprosiť ,či môžu byť tichšie.
Nakoľko nad nadštandardnymi izbami sú obyčajne izby, lebo deti behajú,plaču a možno aj na vašej chodbe v nadštandardných izbách bude dieťa ,vo plače, nespí a podobne.
Keď je zlé počasie sú všetci v izbách, na chodbách,tak je viac hluku.
Po príchode dostaneš procedúry,ak náhodou vidiš,že dieťa v tej dobe spí, dá sa aj vymeniť,napr.so staršími deťmi,ktoré nespia a podobne.ale rataj s tým,že to býva nahusto.
Sú tam prestávky,ale na nejaky dlhší poobedny spánok,to nie.
Ale dieťa bude unavené,takže si to počas dňa doženiete
Jednoducho rataj s tym,že režim, na ktorý ste doma zvyknuty určite nebude.
Je tam vonku prostredie na prechádzky,park a plus môžeš ísť z areálu preč kočíkom na prechádzku.
Neviem ,aké veľké máš dieťatko,je tam perfektne ihrisko, kopec hračiek,lavičiek pre mamičky.
Isto sa tam skamaratite ,ako maminy,tak aj deti.
Je to tam fakt super.
Pri odchode ,pár dní pred odchodom treba zahlalsit nový termín , vyrátaj si kedy by ti znova vyhovovalo, lebo potom keď budeš telefonovať,býva natresk.
Všetky maminy si nahlasujú pri odchode,teda ak chcú ísť znova.
Pokroky ťažko povedať,záleží od diagnózy dieťatka,niekto vidí , niekto nie.ale tak vždy lepšie ,ako keď nerobíš s dieťaťom nič.
Personál od fyzio,sestričky,doktorky , upratovačky až po pánov správcov úžasní všetci do jedného.