Ahojte, synovi (3r) vybrali v stredu nosnu mandlu v celkovej anesteze.od stvrtka mal zvysenu teplotu, no od dneska rana ma viac ako 38. Pre istotu sme isli na pohorovost, CRP mal 15…nedali nam antibiotika, no ja mam obavu trosku predsa mal zakrok…skusenosti? dakujem
@1mina dakujem moc ze ste mi to napisali, synovi inac urobili crp bez problemov, ale predsa normalna hodnota je do 8 a on mal 15…dufam ze zajtra uz bude vsetko ok, inak aj nam kazali hned prist ked mu vyskoci horucka
CRP 15 nie je na ATB, na pohotovosti sa podľa mňa rozhodli správne
Teplota 38 nie je nič hrozné, prirodzene znižovať a uvidíš ako sa to vyvinie, predpokladám, že postupne bude lepšie
@patka06 ano ja viem, ja by som na pohotovost s 38 horuckou ani nesla, lenze teraz mal operaciu a bojim sa ci tam nemoze byt nejaky zapal viete..😩
Veď toto som sa aj divila, este aj v prepúšťa ich papieroch aj pri prepúšťaní mi dr hovorila že ak vyskočí horúčka určité prísť. Tak som prišla a všetci sa na mňa kukali jak na blázna že načo idem že veď to je normálne 😂 ale tak v každom prípade lepšie skontrolovať, ja by som šla aj opakovane keeby to neprechadzalo, predsa len je to otvorená rana ako nám hovorila doktorka po výbere,.môže sa to zapáliť atď
Mne kázali tiež s dcérou po výbere mandlí prísť na pohotovosť ak by jej vyskočila horúčka že bude asi treba ATB.....tak druhý, tretí deň horúčky , 38.5, z úst jej smrdkalo tak sme šli a na pohotovosti sa na mňa kukali jak na blázna že načo s tím otravujen veď je po operácii 🤦 ani cro jej nespravili, detská pediatrická ju posunula na orl, na orl kukli že to není zapálené a obaja krutou hlavou že čo tam robíme...pritom fakt mi pri prepúšťaní hovorili že mám určité prísť ak dostane horúčky...no ale každopádne naozaj sa nič nestalo, do 3 dni horúčky ustáli a bolo všetko o.k.