Sestrička brala malému krv na crp. Od vtedy mu hnisa prst a mal ho opuchnuty a červeny. Opuch zmizol a keď sa mu dotknem ruky, strašne plače. Bola som tam, povedala mi, že mi nemá ako pomôcť.... Prosím nemá niekto skúsenosť, čo robiť?
@mimibb áno to mame, dnes som od nich chcela odísť k inej a ako na potvoru ta iná ma týždeň dovolenku. Áno táto fotka je staršia, takéto to mal, už sme mu to aj vytlačili, aj čistíme. Už to má lepšie a nemá tam hnis. No len takú ranku. Ale najviac ma trápi, že keď sa mu dotknem ručičky tak ho boli. A ja neviem co mam robiť
Natri Camphorichtyol. Toto na pohotovost nie je. Radsej chod cez den na chirurgiu.
Mne sa osvedcilo namacat v liehu. Kup v lekarni lieh, najlepsie 95%, namacat v nom prstek niekolkokrat denne.
Okrem dez.treba aj atb mast.dajte prispevok a aktualne foto do sk.Zdravotnici
Pityzol vsade do okolia, na samotnu porusenu kozu nie, previazat sterilne, aspon kolko to znesie mat, na striedacku opakovane pretierat liehom/betadine/proste dakym dezinficiens
Pityzol stahuje zapal makkeho tkaniva.
čo ma IQ hojdacieho koňa ty vole maličkemu tam nejaku pliagu zaniesla fuj boh vie ako to tam majú či to predtým nejako vyčistila ten pristroj.Bože už aby človek si nebol isty ako u lekára čo majú mať sterilne prostredie.A že nemá ako pomôcť dvere by som s ňou vyrazila pána ved to by som ju tak rozvlačila že ani jeden pacient by jej nepribudol a to rošambo to by vydela a ešte ti na drzovku povie že nevie s tým nič. Ty kks to je akože čo.A teraz ked je ta pliaga ešte aby niečo horšie chytil nezodpovednosť.Treba odisť ku inej a nech hľada riešenie nie že nevie s tým nič.Fuj niečo muselo byť špináve hnis je zapaľ takže bud mala špinave ruky alebo ten pristroj nemal špinavu ihlu a snad nedala tu istu po niekom ty vole bordel by tam bol poriadny.Hanba že už aj od lekára príde malý zo zdravotným problémom.
@mirka3169 @dextella14 by ti asi najlepšie vedela odborne poradit
@mirka3169 ako nič v zlom, ale máte to kravu Dr, či sestričku..... Keď bude spinkať, tak vydenzifikujte ihlu a opatrne mu to prepichnite-vytlacte hnis a vydenzifikujte - naj. 3%peroxidom....potom ešte ranku cistite 2-3dni....proste ten hnis musí von...