Po odbere krvi na CRP synovi hnisá prst

mirka3169
24. aug 2020

Sestrička brala malému krv na crp. Od vtedy mu hnisa prst a mal ho opuchnuty a červeny. Opuch zmizol a keď sa mu dotknem ruky, strašne plače. Bola som tam, povedala mi, že mi nemá ako pomôcť.... Prosím nemá niekto skúsenosť, čo robiť?

mimibb
24. aug 2020

@mirka3169 ako nič v zlom, ale máte to kravu Dr, či sestričku..... Keď bude spinkať, tak vydenzifikujte ihlu a opatrne mu to prepichnite-vytlacte hnis a vydenzifikujte - naj. 3%peroxidom....potom ešte ranku cistite 2-3dni....proste ten hnis musí von...

mirka3169
autor
24. aug 2020

@mimibb áno to mame, dnes som od nich chcela odísť k inej a ako na potvoru ta iná ma týždeň dovolenku. Áno táto fotka je staršia, takéto to mal, už sme mu to aj vytlačili, aj čistíme. Už to má lepšie a nemá tam hnis. No len takú ranku. Ale najviac ma trápi, že keď sa mu dotknem ručičky tak ho boli. A ja neviem co mam robiť

sejan
24. aug 2020

@mirka3169 ako Ti môže povedať že ti nemá ako pomôcť??? Asi sa mu tam zaniesli nečistoty a zapálilo sa mu to.Podla Mňa mu to mala otvoriť a vyčistiť

mirka3169
autor
24. aug 2020

@sejan jednoducho krava. Z piatich dní som tam s tým bola 3x...a ona nezáujem. My sme mu to doma vyčistili aj ten hnis... Ale myslíte, že ťa bolesť ručičky je z toho?

kp7333
24. aug 2020

@mirka3169 Framykoin nemate doma? ak nie, skuste aspon gafrovoichtyolovou mastou natierat, ta nie je na predpis a mala by pomoct vytiahnut ten hnis.

mirka3169
autor
24. aug 2020

@kp7333 mame framykoin

kp7333
24. aug 2020

@mirka3169 super, tak skuste 2-3 krat za den potriet, do 3 dni by malo byt po infekcii.

mirka3169
autor
24. aug 2020

@kp7333 len mňa najviac trápi to ze akoby menej hybal tou rucickou a keď sa jej dotknem, plače. Môže to byť z toho?

kp7333
24. aug 2020

@mirka3169 moze, pokial ho to boli. ak by sa to nezlepsilo po tom framykoine, skocte radsej na pohotovost.

mirka3169
autor
24. aug 2020

@kp7333 zajtra sa chystám poslednýkrat k nášmu Dr a nech mi už konečne niečo povie, wk opat nič, odchádzam od neho a idem na pohotovosť.

stanulienkat
24. aug 2020

Natri Camphorichtyol. Toto na pohotovost nie je. Radsej chod cez den na chirurgiu.

sejan
24. aug 2020

@mirka3169 no určite že to môže byť z toho. Bruško na prste je veľmi citlivé miesto. Tak veru ozaaaj krava

titla
24. aug 2020

Mne sa osvedcilo namacat v liehu. Kup v lekarni lieh, najlepsie 95%, namacat v nom prstek niekolkokrat denne.

janinah
24. aug 2020

Okrem dez.treba aj atb mast.dajte prispevok a aktualne foto do sk.Zdravotnici

leelu
24. aug 2020

Pityzol vsade do okolia, na samotnu porusenu kozu nie, previazat sterilne, aspon kolko to znesie mat, na striedacku opakovane pretierat liehom/betadine/proste dakym dezinficiens
Pityzol stahuje zapal makkeho tkaniva.

dilino
24. aug 2020

čo ma IQ hojdacieho koňa ty vole maličkemu tam nejaku pliagu zaniesla fuj boh vie ako to tam majú či to predtým nejako vyčistila ten pristroj.Bože už aby človek si nebol isty ako u lekára čo majú mať sterilne prostredie.A že nemá ako pomôcť dvere by som s ňou vyrazila pána ved to by som ju tak rozvlačila že ani jeden pacient by jej nepribudol a to rošambo to by vydela a ešte ti na drzovku povie že nevie s tým nič. Ty kks to je akože čo.A teraz ked je ta pliaga ešte aby niečo horšie chytil nezodpovednosť.Treba odisť ku inej a nech hľada riešenie nie že nevie s tým nič.Fuj niečo muselo byť špináve hnis je zapaľ takže bud mala špinave ruky alebo ten pristroj nemal špinavu ihlu a snad nedala tu istu po niekom ty vole bordel by tam bol poriadny.Hanba že už aj od lekára príde malý zo zdravotným problémom.

dilino
24. aug 2020

@mirka3169 áno môže ho s toho bolieť ručička ved to je ešte maličky a to ma jemnu ručičku určite ho boli s toho.No čista krava normálne mám nervy že to take brzdy existuju.

simona11sim
26. aug 2020

@mirka3169 @dextella14 by ti asi najlepšie vedela odborne poradit