Po koľkých dňoch zaberajú probiotika proti hnačke?

bebaa
23. nov 2011

10 dni ma moj 11m syn hnacky, dr. zistila ze ma citrobacter.tyzden bol na diete.teraz predpisala probiotika, ze pomozu, tri dni ich bere a ziadna zmena....stolica je zelena,cierna, oranzova, velmi zapacha..

tinki
24. nov 2011

@bebaa Probiotiká zaberajú najskôr po týždni, len neprestávať. Pomaličky ale isto napravia črevnú flóru.

annaopialova
24. nov 2011

ahoj nech vela pije aby nebol dehydrovany

sisiska
24. nov 2011

a ake probiotika mate?

bebaa
autor
24. nov 2011

@tinki
@annaopialova on pije cely den 😀 aj celu noc ☹

bebaa
autor
24. nov 2011

@sisiska bio gaia

bbtina
24. nov 2011

@bebaa skus infant dophilus,tie obsahuju asi o 3druhy zivych kultur viac,ale este by som 3 dni pockala

bebaa
autor
24. nov 2011

@bbtina dnes som kupila linex baby, tak budem kombinovat, dufam ze po vikende bude vse ok...

bbtina
24. nov 2011

@bebaa ten nepoznam,ale urcite nieco zaberie,pri hnacke sa tazsie vstrebava zelezo tak sa vylucuje stolicou,tak vtedy je zrejme zelena,cierna moze byt po pripravkoch proti hnacke,ak obsahuju uhlie a oranzova mozno s probiotik

sisiska
25. nov 2011

@bebaa bio gaia by mali byt dobre, aj ked nam tiez az tak velmi nezabrali...

maruskaaa
25. nov 2011

@bebaa na hnacku odporucam pitie vyvaru (hovadzieho alebo kuracieho) ma tiez upokojuci ucinak na creva. aprobiotika dava nadalej

martinka4444
27. sep 2015

urcite s probiotikami neprestavaj. ja som im najskor neverila, povazovala som za zbytocnost, ved potrebne kultury mas mat z jedla bla bla bla.... ale pri hnacke to tazko do seba napchas...mam biopron forte, mam ich odskusane z obdobia ked som bola dva tyzdne na antibiotikach kvoli zubnemu implantatu a nedam na ne dopustit. travenie sa mi vyrazne zlepsilo, beriem ich v pravidelnych intervaloch. davaj detom aj ked nemaju hnacku. okrem inych pozitivnych ucikov, urcite potom sa bude lahsie spametavat z hnackovych ochoreni.