po akom dlhom case podat cipok ak som predtym dala sirup?
ahoj pise sa ,ze po 6hodinach . ale mne detska povedala, ked starsia mala 40tky, ze aj po 3 hodinach mozem dat iny sirup ak som dala nurofen sirup ,tak potom panadolsirup hlavne musi to byt sirup s inom zlozkou , ktora znizuje teplotu
ide o to, aby sa vysoke horucky dali co najrychlejsie dolu.
po 6 hodinach. Ak by medzitym teplota neklesala, skus studene zabaly, vlaznu sprchu alebo mozes aj iny liek na teplotu - s inou ucinnou zlozkou, napr. paralen. (Po min. 3 hodinach od podania Nurofenu)
nám zabrala na horučky studená sprcha, nepomáhali ani nurofen ani čípky, ani obklady, zábaly, osprchovala som ho vlaznou vodou, tak na 2-3 min a do rána teplota konečne klesla. trápili sme sa 3 dni
Ahoj,každé 3 hodiny môžeš striedať paralen s nurofenom 😉
liek s rovnakou účinnou látkou môžem podať najskôr po 6-8 hodinách....podaj čípok s účinnou látkou na báze paracetamolu...napr. PANADOL čípky....
presne ako pise @winona24 rovnaku ucinnu latku najskor po 6-8 hod. Ak potrebujes skor, musis pouzit inu ucinnu latku, v tvojom pripade paracetamol, po 4 hod 😉
medzitym letne obklady a zabaly, nikdy nie studene (studena sprcha a pod.) inak mozes sposobit dietatu sok, teplotu treba zrazat postupne
Nam lekarka hovorila, ze striedat po 4 hodinach paralen a nurofen, ak je teplota nad 38, pri nizsej lieky netreba. Ak je oboje nurofen (i ked neviem, ci su nurofen cipky??), tak sa treba riadit podla letaku, lebo je to ta ista latka.
mne bolo od dr povedane po 4 hodinach,ak teplota nekelesa.Nesmies ale dat paralen a panadol,lebo je tam rovnaka ucinna latka.Mozes dat nurofen a po 4 hod paralen ,alebo panadol.