Dobrý deň . Som slobodný otec mám krásneho ročného syna ktorý má strašne plyny a neviem čo s ním . Chcel v som to riešiť prirodnimy metódami bylinky a podobne.
@starostliviarpad a ty čo? z teba len dúha, trblietky a vôňa konvaliniek? 🙄
vetry sú prirodzené, podstatné je, že idú von a nespôsobujú bolesti bruška...
upraviť sa to dá stravou - všeobecne nadúvajú strukoviny, biela múka, niekedy aj mliečne výrobky, treba si odsledovať, z čoho je to u tvojho syna... pokiaľ je kojený, tak samozrejme je to ovplyvnené aj stravou matky...
fenikel a rasca uvoľňujú vetry, ale nezastavia ich produkciu...
ale teda naozaj, vetry sú normálne, aj u detí aj u dospelých a dokonca aj u zvierat...
to je snad zart ten nazov diskusie...jak z hornej dolnej vyjadrovanie
ale vsak na to je detsky lekár, nie ?a myslim, ze ak to nie je prilis casto a moc zapachajuce nemas sa coho obavat,ved to robi kazdy
ahoj ďakujem za rady . Na stravu dávam pozor placky robím z hladkej muky nie z hrubej , zemiaky mu dôkladne rozvarím a plyny sa stale hromadia
@starostliviarpad Môže a nemusí to byť stravou. Čo zhruba dieťatko jedáva?
@lorela . Na stravu dávam pozor placky robím z hladkej muky nie z hrubej , zemiaky mu dôkladne rozvarím
@starostliviarpad To si už písal. Okrem toho?
@starostliviarpad keby si zasiel k detskemu lekarovi bolo by to najlepsie. Mozno ma problemy s travenim. Treba to riesit. Ked su velke plyny, nie je to len tak a treba to riesit s doktormi
@starostliviarpad to ročnému synovi dávaš jesť len placky a varené zemiaky? 😨
inak múka je jedno či hladká hrubá polohrubá - podstatné je, z čoho je vyrobená, nie ako je pomletá...
@starostliviarpad co tak smer detsky lekar??a urcite daju espumisan ten pohlcuje plyny...a brusko ma nafuknute,neboli ho??jednoznacne vyhladaj Dr,z coho ho tak nafukuje,urcite Ti da lepsie rady ako nejake cudze zeny,ktore nepoznaju ani Tvoje babatko,a ani pricinu,preco je to tak...